Giriş Kayıt
Camille Cooper

Camille Cooper


Oyuncu

Camille Cooper, oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cami Cooper
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Oyuncu 2.4 8,011
1994 Dram Oyuncu    

Şok
1989 Komedi Oyuncu 5.4 12,555
1987 Komedi Oyuncu 5.1 4,573
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,719
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018