Giriş Kayıt
Camille Cooper

Camille Cooper


Oyuncu

Camille Cooper, oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cami Cooper
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Oyuncu 2.4 8,011
1994 Dram Oyuncu    

Şok
1989 Komedi Oyuncu 5.4 11,560
1987 Komedi Oyuncu 5.1 4,573
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,621
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,096) Stronger (5,431) The Foreigner (4,561) Flatliners (3,847) Dunkirk (3,090) Beyond Skyline (2,256) American Made (2,052) Kingsman: The Golden Circle (1,793) Loving Vincent (1,724) It (1,660)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017