Giriş Kayıt
Brown Cooper

Brown Cooper


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brown Cooper, kameraman, görüntü yönetmeni. Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015), Problem Çocuk (1990), Teksas Katliamı 2 (1986), Terapist (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 8.0 131,238
2017 Dram Kameraman 6.3 820
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 189

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 136,443
2016 Dram Kameraman 7.8 3,631

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 59,677
2015 Dram Kameraman 5.6 7,870

Çocukluk
2014 Dram Kameraman 7.9 292,485

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 93,733

Lanetli Ev 2
2013 Dram Kameraman 5.3 13,366
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 3,547
2013 Biyografi Kameraman 6.5 3,380

Aşk Oyunu
2012 Komedi Kameraman 5.7 25,665
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2012 Dram Kameraman 5.7 111

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 197,503
2012 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.2 9,364

Zula Evi
2012 Gerilim Kameraman 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 106,047
2011 Komedi Kameraman 3.9 2,153

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 160,523

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 98,015
2010 Biyografi Kameraman 8.4 18,191
2010 Korku Kameraman 6.1 27,226
2010 Aksiyon Kameraman 8.1 6,382

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Kameraman 5.1 25,211

Fi Tarihi
2009 Macera Kameraman 4.9 80,068
2009 Macera Kameraman 6.6 51,820

Terapist
2009 Komedi Kameraman 6.7 16,239

Ölüm Odası
2009 Gizem Kameraman 5.8 11,477

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 85,379

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Kameraman 5.4 11,406
2008 Komedi Kameraman 4.8 773
2007 Biyografi Kameraman    

Hasat Zamanı
2007 Korku Kameraman 5.7 38,547

Zafere Doğru
2006 Biyografi Kameraman 7.2 36,668

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 59,690

Friday Night Lights 1
2006 Dram Kameraman 8.7 46,539

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 17,623
2003 Dram Kameraman    

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 14,459

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Kameraman 5.1 4,868
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,236

Çaylak
2002 Dram Kameraman 7.0 28,035

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388
2001 Western Kameraman 5.9 217

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 24,938
1998 Belgesel Kameraman    

Tulsa'nın Sırrı
1996 Suç Kameraman    

Problem Çocuk
1990 Komedi Kameraman 5.3 23,942
1990 Suç Kameraman 6.4 8,597
1990 Dram Kameraman 6.0 1,923

Taşrada
1989 Komedi Kameraman 5.9 2,356
1988 Komedi Kameraman    
1988 Komedi Kameraman 4.3 210

En İyi Arkadaşım Bir Vampir
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,571
1987 Korku Kameraman 5.2 868
1987 Korku Kameraman 4.3 2,453

Teksas Katliamı 2
1986 Komedi Kameraman 5.6 21,116

Yanlız Kurt
1983 Aksiyon Kameraman 6.3 8,638
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017