Giriş Kayıt
Brown Cooper

Brown Cooper


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brown Cooper, kameraman, görüntü yönetmeni. Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015), Problem Çocuk (1990), Teksas Katliamı 2 (1986), Terapist (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.8 4,420

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 292,554
2017 Dram Kameraman 6.3 1,288
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 5.0 195

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 151,697
2016 Dram Kameraman 7.8 4,023

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 64,038
2015 Dram Kameraman 5.6 8,224

Çocukluk
2014 Dram Kameraman 7.9 302,314

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 96,985

Lanetli Ev 2
2013 Dram Kameraman 5.3 14,358
2013 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.7 3,014
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 3,547
2013 Biyografi Kameraman 6.5 3,380

Aşk Oyunu
2012 Komedi Kameraman 5.7 26,390
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2012 Dram Kameraman 5.7 111

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 202,868
2012 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.2 9,474

Zula Evi
2012 Gerilim Kameraman 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 107,882
2011 Dram Kameraman 3.9 2,173

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 162,924

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 100,529
2010 Biyografi Kameraman 8.4 18,191
2010 Korku Kameraman 6.1 28,613
2010 Aksiyon Kameraman 8.1 6,382

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Kameraman 5.1 25,827

Fi Tarihi
2009 Macera Kameraman 4.9 81,867
2009 Macera Kameraman 6.6 52,712

Terapist
2009 Komedi Kameraman 6.7 16,239

Ölüm Odası
2009 Gizem Kameraman 5.8 11,477

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 87,426

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Kameraman 5.4 11,782
2008 Komedi Kameraman 4.8 773
2007 Biyografi Kameraman    

Hasat Zamanı
2007 Korku Kameraman 5.7 39,145

Zafere Doğru
2006 Biyografi Kameraman 7.2 38,229
2006 Komedi Kameraman 3.8 808

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 61,413

Friday Night Lights 1
2006 Dram Kameraman 8.7 48,163

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 17,871
2003 Dram Kameraman    

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 14,459

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Kameraman 5.1 4,868
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,236

Çaylak
2002 Dram Kameraman 7.0 28,701

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,779
2001 Western Kameraman 5.8 227

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 24,938
1998 Belgesel Kameraman    

Tulsa'nın Sırrı
1996 Suç Kameraman    

Problem Çocuk
1990 Komedi Kameraman 5.3 24,618
1990 Suç Kameraman 6.4 8,910
1990 Dram Kameraman 6.0 2,132

Taşrada
1989 Komedi Kameraman 5.9 2,356
1988 Komedi Kameraman    
1988 Komedi Kameraman 4.3 210

En İyi Arkadaşım Bir Vampir
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,571
1987 Korku Kameraman 5.2 868
1987 Korku Kameraman 4.3 2,453

Teksas Katliamı 2
1986 Komedi Kameraman 5.6 22,442

Yanlız Kurt
1983 Aksiyon Kameraman 6.3 8,956
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018