Giriş Kayıt
Brown Cooper

Brown Cooper


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brown Cooper, kameraman, görüntü yönetmeni. Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015), Problem Çocuk (1990), Teksas Katliamı 2 (1986), Terapist (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.8 208,464
2017 Dram Kameraman 6.3 962
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 5.0 193

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 141,937
2016 Dram Kameraman 7.8 3,719

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 60,863
2015 Dram Kameraman 5.6 8,017

Çocukluk
2014 Dram Kameraman 7.9 294,952

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 94,472

Lanetli Ev 2
2013 Dram Kameraman 5.3 13,366
2013 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.7 2,892
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 3,547
2013 Biyografi Kameraman 6.5 3,380

Aşk Oyunu
2012 Komedi Kameraman 5.7 25,820
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2012 Dram Kameraman 5.7 111

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 198,854
2012 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.2 9,390

Zula Evi
2012 Gerilim Kameraman 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 106,575
2011 Dram Kameraman 3.9 2,173

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 161,121

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 98,795
2010 Biyografi Kameraman 8.4 18,191
2010 Korku Kameraman 6.1 27,499
2010 Aksiyon Kameraman 8.1 6,382

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Kameraman 5.1 25,439

Fi Tarihi
2009 Macera Kameraman 4.9 80,596
2009 Macera Kameraman 6.6 52,037

Terapist
2009 Komedi Kameraman 6.7 16,239

Ölüm Odası
2009 Gizem Kameraman 5.8 11,477

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 85,926

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Kameraman 5.4 11,406
2008 Komedi Kameraman 4.8 773
2007 Biyografi Kameraman    

Hasat Zamanı
2007 Korku Kameraman 5.7 39,111

Zafere Doğru
2006 Biyografi Kameraman 7.2 36,668

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 60,341

Friday Night Lights 1
2006 Dram Kameraman 8.7 46,938

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 17,623
2003 Dram Kameraman    

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 14,459

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Kameraman 5.1 4,868
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,236

Çaylak
2002 Dram Kameraman 7.0 28,213

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388
2001 Western Kameraman 5.9 217

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 24,938
1998 Belgesel Kameraman    

Tulsa'nın Sırrı
1996 Suç Kameraman    

Problem Çocuk
1990 Komedi Kameraman 5.3 24,147
1990 Suç Kameraman 6.4 8,667
1990 Dram Kameraman 6.0 1,923

Taşrada
1989 Komedi Kameraman 5.9 2,356
1988 Komedi Kameraman    
1988 Komedi Kameraman 4.3 210

En İyi Arkadaşım Bir Vampir
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,571
1987 Korku Kameraman 5.2 868
1987 Korku Kameraman 4.3 2,453

Teksas Katliamı 2
1986 Komedi Kameraman 5.6 21,730

Yanlız Kurt
1983 Aksiyon Kameraman 6.3 8,638
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017