Giriş Kayıt
Brown Cooper

Brown Cooper


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Brown Cooper, kameraman, görüntü yönetmeni. Goosebumps: Canavarlar Firarda (2015), Problem Çocuk (1990), Teksas Katliamı 2 (1986), Terapist (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 8.3 60,165
2017 Dram Kameraman 6.4 453

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 130,317
2016 Dram Kameraman 7.8 3,535

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Kameraman 6.3 58,642
2015 Dram Kameraman 5.6 7,678
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 4.9 155

Çocukluk
2014 Dram Kameraman 7.9 289,573

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.9 92,730

Lanetli Ev 2
2013 Dram Kameraman 5.3 13,366
2013 Korku Görüntü Yönetmeni 5.1 3,547
2013 Biyografi Kameraman 6.5 3,380

Aşk Oyunu
2012 Komedi Kameraman 5.7 25,402
2012 Dram Kameraman 5.9 226
2012 Dram Kameraman 5.7 111

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 195,939
2012 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.2 9,322

Zula Evi
2012 Gerilim Kameraman 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 105,535
2011 Komedi Kameraman 3.9 2,088

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 159,866

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 97,365
2010 Biyografi Kameraman 8.4 18,191
2010 Korku Kameraman 6.1 26,398
2010 Aksiyon Kameraman 8.1 6,382

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Kameraman 5.1 25,034

Fi Tarihi
2009 Macera Kameraman 4.9 79,581
2009 Macera Kameraman 6.6 51,586

Terapist
2009 Komedi Kameraman 6.7 16,239

Ölüm Odası
2009 Gizem Kameraman 5.8 11,477

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 84,703

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Kameraman 5.4 11,322
2008 Komedi Kameraman 4.8 773
2007 Biyografi Kameraman    

Hasat Zamanı
2007 Korku Kameraman 5.7 38,547

Zafere Doğru
2006 Biyografi Kameraman 7.2 36,668

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 59,215

Friday Night Lights 1
2006 Dram Kameraman 8.7 46,053

Alamo
2004 Dram Kameraman 6.0 17,550
2003 Dram Kameraman    

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 14,459

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Kameraman 5.1 4,868
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,236

Çaylak
2002 Dram Kameraman 7.0 27,820

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388
2001 Western Kameraman 5.9 217

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 24,938
1998 Belgesel Kameraman    

Tulsa'nın Sırrı
1996 Suç Kameraman    

Problem Çocuk
1990 Komedi Kameraman 5.3 23,696
1990 Suç Kameraman 6.4 8,522
1990 Dram Kameraman 6.0 1,923

Taşrada
1989 Komedi Kameraman 5.9 2,356
1988 Komedi Kameraman    
1988 Komedi Kameraman 4.3 210

En İyi Arkadaşım Bir Vampir
1987 Komedi Kameraman 6.1 2,571
1987 Korku Kameraman 5.2 868
1987 Korku Kameraman 4.3 2,453

Teksas Katliamı 2
1986 Komedi Kameraman 5.6 20,665

Yanlız Kurt
1983 Aksiyon Kameraman 6.3 8,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017