Giriş Kayıt
Richard Coombs

Richard Coombs


Oyuncu, Özel Efekt

Richard Coombs, oyuncu, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Richard Coombes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 26,461
2010 Komedi Oyuncu 8.4 915

Riverbank Masalları
2008 Animasyon Çeşitli 5.2 184

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi
2005 Macera Çeşitli 6.8 165,564
2004 Müzik Çeşitli    

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Oyuncu    
2001 Macera Çeşitli 6.9 2,952
1999 Macera Oyuncu    

Babe Şehirde
1998 Macera Özel Efekt 5.8 26,556
1994 Macera Çeşitli 3.1 8,861

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Çeşitli 6.9 53,537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017