Giriş Kayıt
Shawn Holly Cookson

Shawn Holly Cookson


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Shawn Holly Cookson, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Harold and Kumar 2 (2008), Garez (2004), The Nanny (1993), Tekken (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shawn-Holly Cookson | Shawn Holly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Kostüm Bölümü 7.3 84
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 1,018
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 14,383
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.8 9,862
2010 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.8 23,445
2008 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.9 2,607

Harold and Kumar 2
2008 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.6 118,665

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Son Defa
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 3,040

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.9 120,646
2005 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.1 810

Garez
2004 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.9 122,332

Gelini Öpmek
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 970
2002 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.7 3,522
2001 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.1 2,270

Dolaptaki iskeletler
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı    
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.8 788
1994 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.1 276
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.9 30,577

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Kostüm Bölümü 6.2 3,144

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 2,602
1992 Komedi Kostüm Bölümü 8.5 5,880
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017