Giriş Kayıt
Richard Cooke

Richard Cooke


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Richard Cooke, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu. Pride and Prejudice (1995), Çılgın Joe (2013), The Infiltrator (2016), Hamlet (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kuzenim Rachel
2017 Dram Kostüm Bölümü 6.0 6,024
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 451
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 49,781
2016 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 5,634
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.5 348
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.3 19,141

Aşk ve Tutku
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.5 3,686

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 56,288
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 7,113
2009 Komedi Oyuncu 6.1 19,147

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 17,521
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 520
2006 Komedi Kostüm Bölümü 4.5 379

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 11,255
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.7 3,277

Operadaki Hayalet
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.3 102,219
2004 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.2 19,853
2004 Suç Kostüm Bölümü    

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Kostüm Bölümü 7.1 6,043
2003 Dram Kostüm Bölümü    
2003 Dram Kostüm Bölümü    
2001 Suç Kostüm Bölümü 8.0 250

Sirk
2000 Suç Kostüm Bölümü 5.8 1,979
2000 Dram Kostüm Bölümü 6.8 761

Hayalet Süvari
1999 Dram Kostüm Bölümü 7.4 284,479
1998 Komedi Kostüm Bölümü    
1996 Dram Kostüm Bölümü 7.8 32,038
1996 Dram Kostüm Bölümü 6.8 7,960

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 84,112
1995 Dram Kostüm Bölümü 9.1 46,808
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017