Giriş Kayıt
Richard Cooke

Richard Cooke


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Richard Cooke, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu. Pride and Prejudice (1995), Çılgın Joe (2013), The Infiltrator (2016), Hamlet (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Bölümü    
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 7.1 40,893
2016 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 5,162
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.5 348
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.3 17,554

Aşk ve Tutku
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.6 3,309

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 54,515
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 7,113
2009 Komedi Oyuncu 6.1 18,958

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 16,622
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 520
2006 Komedi Kostüm Bölümü 4.5 379

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 11,255
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.7 3,277

Operadaki Hayalet
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.3 99,909
2004 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.2 19,666
2004 Suç Kostüm Bölümü    
2003 Dram Kostüm Bölümü    
2003 Dram Kostüm Bölümü    

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Kostüm Bölümü 7.1 5,690
2001 Suç Kostüm Bölümü 8.0 250

Sirk
2000 Suç Kostüm Bölümü 5.8 1,979
2000 Dram Kostüm Bölümü 6.8 761

Hayalet Süvari
1999 Dram Kostüm Bölümü 7.4 277,927
1998 Komedi Kostüm Bölümü    
1996 Dram Kostüm Bölümü 7.8 31,440
1996 Dram Kostüm Bölümü 6.8 7,689

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 81,643
1995 Dram Kostüm Bölümü 9.1 46,808
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017