Giriş Kayıt
Richard Cooke

Richard Cooke


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Richard Cooke, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu. Pride and Prejudice (1995), The Infiltrator (2016), Çılgın Joe (2013), Hamlet (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 574

Kuzenim Rachel
2017 Dram Kostüm Bölümü 6.0 12,816
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 56,695
2016 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 6,015
2015 Biyografi Kostüm Bölümü 6.4 828
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.3 21,142

Aşk ve Tutku
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.5 4,203

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 58,503
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 7,113
2009 Komedi Oyuncu 6.1 19,642

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 18,212
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 520
2006 Komedi Kostüm Bölümü 4.5 379

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 11,255
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.7 3,277

Operadaki Hayalet
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.3 105,753
2004 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.2 20,191
2004 Suç Kostüm Bölümü    

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Kostüm Bölümü 7.1 6,043
2003 Dram Kostüm Bölümü    
2003 Dram Kostüm Bölümü    
2001 Suç Kostüm Bölümü 8.0 250

Sirk
2000 Suç Kostüm Bölümü 5.8 1,979
2000 Dram Kostüm Bölümü 6.8 761

Hayalet Süvari
1999 Dram Kostüm Bölümü 7.4 293,952
1996 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 907
1996 Dram Kostüm Bölümü 7.8 33,066
1996 Dram Kostüm Bölümü 6.8 7,960

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Kostüm Bölümü 7.7 87,480
1995 Dram Kostüm Bölümü 9.0 59,383
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018