Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Alan Cooke

Alan Cooke


Oyuncu

Alan Cooke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aile Oyuncu    

Tutku Nehri
2003 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2003 Suç Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 740
1998 Dram Oyuncu 4.8 288

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1995 Suç Oyuncu 7.4 4,781
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,354
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,049
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017