Giriş Kayıt
Alan Cooke

Alan Cooke


Oyuncu

Alan Cooke, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aile Oyuncu    

Tutku Nehri
2003 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2003 Suç Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 765
1998 Dram Oyuncu 4.8 288

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1995 Suç Oyuncu 7.4 4,781
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,354
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,163
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,080
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017