Giriş Kayıt
Alan Cooke

Alan Cooke (68)


Yönetmen, Senarist

Alan Cooke, 29 Mart 1926 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist. Güzel Ve Çirkin (1987), Father Dowling Mysteries (1989), (1977) Lou Grant (1977), (1983) Hotel (1983) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ekim 1994 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1926
Ölüm Tarihi: 09 Ekim 1994
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Yönetmen 5.5 792
1989 Suç Yönetmen 6.9 1,185

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.1 4,986
1983 Dram Yönetmen 6.6 890
1983 Dram Yönetmen 7.7 74
1981 Komedi Yönetmen 6.1 158
1977 Dram Yönetmen 7.3 1,214
1977 Korku Yönetmen 7.9 56
1971 Suç Senarist
Yönetmen
   
1970 Dram Yönetmen 7.7 150
1964 Dram Yönetmen 8.2 20
1955 Dram Senarist
Yönetmen
8.3 57
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017