Giriş Kayıt
Alan Cooke

Alan Cooke (68)


Yönetmen, Senarist

Alan Cooke, 29 Mart 1926 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist. "The New Lassie" (1989) yapımıyla biliniyor.09 Ekim 1994 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1926
Ölüm Tarihi: 09 Ekim 1994
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Yönetmen 5.5 792
1989 Suç Yönetmen 6.9 1,167
1988 Dram Yönetmen    

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yönetmen 7.0 4,791
1983 Dram Yönetmen    
1977 Korku Yönetmen 7.9 56
1971 Suç Senarist
Yönetmen
   
1970 Dram Yönetmen 7.7 150
1964 Dram Yönetmen 8.2 20
1958 Dram Senarist
Yönetmen
   
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017