Giriş Kayıt
Kelvin Cook

Kelvin Cook


Sanat Bölümü, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Kelvin Cook, sanat bölümü, oyuncu, sanat yönetmeni. Aşkın Kıyısında (2008), Hornblower: Mutiny (2001), The New Adventures of Pinocchio (1999), Hayatımın Tatili (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 248,876

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 219,295

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.7 37,457
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 2,900

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 501,275
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 729,118

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 434,098

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 12,424

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 236,928
2012 Sanat Bölümü 5.7 326

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 120,718
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 255,283

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 77,749

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 576,556
2011 Dram Sanat Bölümü    

Zorlu Görev
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 150,656

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 229,937
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 17,674
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 218,369

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 450,378
2009 Suç Sanat Bölümü    
2009 Suç Sanat Bölümü 7.5 2,655
2008 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 13,731

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 516,791
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 10,818

Entrika
2007 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.9 4,641
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
   
2001 Macera Sanat Bölümü 8.1 2,740
2000 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Hayalet Süvari
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 276,493
1999 Aile Sanat Bölümü
Oyuncu
5.4 513

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 326,842
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 78,128
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,964
1984 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,044
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,002) Assassin's Creed (8,669) Doctor Strange (4,927) Allied (4,179) Moana (2,888) Forushande (2,606) Arrival (2,582) Split (2,424) Lion (2,098) Passengers (2,011)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,525) The Flash (5,600) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,778) Suits (2,450) Sherlock (2,367) Black Sails (1,898) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,885) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017