Giriş Kayıt
Kelvin Cook

Kelvin Cook


Sanat Bölümü, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Kelvin Cook, sanat bölümü, oyuncu, sanat yönetmeni. Aşkın Kıyısında (2008), Hornblower: Mutiny (2001), The New Adventures of Pinocchio (1999), Hayatımın Tatili (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 323,008

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 293,618

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.7 43,076
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 3,563

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 516,850
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 756,965

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 443,546

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 12,974

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 239,770
2012 Sanat Bölümü 5.7 326

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 122,587
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 259,169

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 78,801

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 590,539
2011 Dram Sanat Bölümü    

Zorlu Görev
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 151,969

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 233,139
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 17,866
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 221,110

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 456,727
2009 Suç Sanat Bölümü    
2009 Suç Sanat Bölümü 7.5 2,678
2008 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 13,955

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 525,671
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 10,954

Entrika
2007 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.9 4,641
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
   
2001 Macera Sanat Bölümü 8.1 2,740
2000 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Hayalet Süvari
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 279,860
1999 Aile Sanat Bölümü
Oyuncu
5.4 513

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 331,644
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 79,020
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,964
1984 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,101
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017