Giriş Kayıt
Kelvin Cook

Kelvin Cook


Sanat Bölümü, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Kelvin Cook, sanat bölümü, oyuncu, sanat yönetmeni. Aşkın Kıyısında (2008), Hornblower: Mutiny (2001), The New Adventures of Pinocchio (1999), Hayatımın Tatili (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 271,515

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 258,098

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.7 39,786
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 3,156

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 507,300
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 736,391

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 437,571

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 12,605

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 238,037
2012 Sanat Bölümü 5.7 326

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 121,387
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 256,926

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 78,131

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 581,735
2011 Dram Sanat Bölümü    

Zorlu Görev
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 151,201

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 231,145
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 17,772
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 219,349

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 452,665
2009 Suç Sanat Bölümü    
2009 Suç Sanat Bölümü 7.5 2,655
2008 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 13,863

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 520,054
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 10,864

Entrika
2007 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.9 4,641
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
   
2001 Macera Sanat Bölümü 8.1 2,740
2000 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Hayalet Süvari
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 277,682
1999 Aile Sanat Bölümü
Oyuncu
5.4 513

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 328,506
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 78,434
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,964
1984 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,063
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,006) Rogue One (4,820) Split (3,464) Assassin's Creed (2,460) Brimstone (2,145) Paterson (1,762) Hidden Figures (1,580) The Institute (1,546) The Great Wall (1,205) Passengers (1,075)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,911) Arrow (3,709) Legends of Tomorrow (2,154) Into the Badlands (2,080) The Blacklist (1,660) Vikings (1,576) Black Sails (1,539) Game of Thrones (1,430) 24: Legacy (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017