Giriş Kayıt
Kelvin Cook

Kelvin Cook


Sanat Bölümü, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Kelvin Cook, sanat bölümü, oyuncu, sanat yönetmeni. Aşkın Kıyısında (2008), Hornblower: Mutiny (2001), Above Suspicion (2009), The New Adventures of Pinocchio (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 354,009

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 335,748

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.6 46,680
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 3,780

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 531,620
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 782,046

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 452,445

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 13,437

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 242,250
2012 Sanat Bölümü 5.7 326

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 124,360
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 262,571

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 79,629

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 603,145
2011 Dram Sanat Bölümü    

Zorlu Görev
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 153,262

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 236,174
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,049
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 223,433

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 462,935
2009 Suç Sanat Bölümü 7.1 1,526
2009 Suç Sanat Bölümü 7.5 2,716
2008 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 14,216

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 533,684
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 11,054

Entrika
2007 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.9 4,641
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
   
2001 Macera Sanat Bölümü 8.1 2,740
2000 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Hayalet Süvari
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 283,151
1999 Aile Sanat Bölümü
Oyuncu
5.4 513

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 338,703

En Büyük Günah
1999 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,274
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 79,829
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,964
1984 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,154
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017