Giriş Kayıt
Kelvin Cook

Kelvin Cook


Sanat Bölümü, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Kelvin Cook, sanat bölümü, oyuncu, sanat yönetmeni. Aşkın Kıyısında (2008), Hornblower: Mutiny (2001), Above Suspicion (2009), The New Adventures of Pinocchio (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 424,816

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 420,946

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.6 53,251
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 4,211

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 584,549
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 844,151

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 489,003

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 15,305

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 249,322
2012 Sanat Bölümü 5.7 326

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 129,916
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 272,731

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 82,259

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 643,901
2011 Dram Sanat Bölümü    

Zorlu Görev
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 156,895

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 244,203
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,580
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 230,515

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 478,045
2009 Suç Sanat Bölümü 7.1 1,550
2009 Suç Sanat Bölümü 7.5 2,809
2008 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 14,785

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 559,365
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 11,389

Entrika
2007 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.9 4,641
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
   
2001 Macera Sanat Bölümü 8.1 2,740
2000 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Hayalet Süvari
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 293,189
1999 Aile Sanat Bölümü
Oyuncu
5.4 513

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 350,083

En Büyük Günah
1999 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,274
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 82,186
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,964
1984 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,288
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018