Giriş Kayıt
Kelvin Cook

Kelvin Cook


Sanat Bölümü, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Kelvin Cook, sanat bölümü, oyuncu, sanat yönetmeni. Aşkın Kıyısında (2008), Hornblower: Mutiny (2001), The New Adventures of Pinocchio (1999), Hayatımın Tatili (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 229,399

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 173,049

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.8 33,303
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 2,824

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 494,950
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 722,101

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 430,721

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 12,173

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 235,515
2012 Sanat Bölümü 5.7 326

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 119,825
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 253,386

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 77,302

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 570,657
2011 Dram Sanat Bölümü    

Zorlu Görev
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 150,117

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 228,725
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 17,578
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 217,212

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 447,929
2009 Suç Sanat Bölümü    
2009 Suç Sanat Bölümü 7.5 2,654
2008 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 13,731

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 512,803
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 10,772

Entrika
2007 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.9 4,641
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
   
2001 Macera Sanat Bölümü 8.1 2,740
2000 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Hayalet Süvari
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 274,929
1999 Aile Sanat Bölümü
Oyuncu
5.4 513

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 325,171
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 77,755
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,964
1984 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,014
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017