Giriş Kayıt
Kelvin Cook

Kelvin Cook


Sanat Bölümü, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Kelvin Cook, sanat bölümü, oyuncu, sanat yönetmeni. Aşkın Kıyısında (2008), Hornblower: Mutiny (2001), Above Suspicion (2009), The New Adventures of Pinocchio (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 369,153

Doktor Strange
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 352,298

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.6 48,686
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 3,911

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 539,807
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 794,049

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 457,334

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 13,819

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 243,688
2012 Sanat Bölümü 5.7 326

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 125,534
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 264,748

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 80,188

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 611,042
2011 Dram Sanat Bölümü    

Zorlu Görev
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 154,078

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 237,981
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,127
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 225,014

Göster Gününü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 466,520
2009 Suç Sanat Bölümü 7.1 1,550
2009 Suç Sanat Bölümü 7.5 2,728
2008 Dram Sanat Bölümü    

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 14,391

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 538,596
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 11,124

Entrika
2007 Suç Oyuncu
Sanat Bölümü
5.9 4,641
2005 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
   
2001 Macera Sanat Bölümü 8.1 2,740
2000 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
   

Hayalet Süvari
1999 Dram Sanat Bölümü 7.4 285,707
1999 Aile Sanat Bölümü
Oyuncu
5.4 513

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 341,372

En Büyük Günah
1999 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,274
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 80,338
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 1,964
1984 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017