Giriş Kayıt
Steve Coogan

Steve Coogan (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Stephen John Coogan, 14 Ekim 1965 Middleton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Umudun Peşinde (2013), Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır (2014), 80 Günde Devr-i Alem (2004), 24 Saat Parti İnsanları (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen John Coogan
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1965
Doğum Yeri: Middleton, Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Steve
Burcu: Terazi
Boyu: 1.79 m
7.8 (9 Oy)
  • Currently 155.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 51 Dram Oyuncu 6.8 198
2016 51 Komedi Oyuncu 6.1 858
2016 51 Belgesel Yapımcı 8.2 104

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 51 Animasyon Oyuncu 6.6 97,480

Minyonlar
2015 50 Animasyon Oyuncu 6.4 153,230
2015 Komedi Oyuncu 7.2 1,790
2015 50 Belgesel Oyuncu    

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 49 Macera Oyuncu 6.2 71,701
2014 49 Dram Oyuncu 6.4 2,756
2014 49 Komedi Oyuncu 6.6 11,113
2014 49 Belgesel Oyuncu 7.4 81
2014 49 Reality-TV Oyuncu    

Umudun Peşinde
2013 48 Biyografi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 78,720

Çılgın Hırsız 2
2013 48 Animasyon Oyuncu 7.5 297,328
2013 48 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.0 25,178
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142

Ateşli Bakışlar
2013 48 Biyografi Oyuncu 6.0 5,404

Arada Kalan
2012 47 Dram Oyuncu 7.5 22,413

Hayalimdeki Aşk
2012 47 Komedi Oyuncu 7.2 81,279
2012 47 Belgesel Oyuncu 7.7 29

Hediye Operasyonu
2011 46 Animasyon 7.1 38,067

Ah Salak Kardeşim
2011 46 Komedi Oyuncu 6.4 76,253
2011 Komedi Yapımcı 8.3 1,857
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
   
2010 Komedi Oyuncu
Senarist
8.2 3,822

Yedek Polisler
2010 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 195,582

Yolculuk
2010 45 Komedi Oyuncu 7.0 17,762

Çılgın Köpek
2010 45 Komedi Oyuncu 4.2 11,459

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 45 Macera Oyuncu 5.9 145,663
2009 Komedi Oyuncu 8.1 907
2009 44 Belgesel Oyuncu 7.3 421

Müzede Bir Gece 2
2009 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 135,860
2009 44 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 1,656

Kısırdöngü
2009 44 Komedi Oyuncu 7.5 45,353

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 43 Aksiyon Oyuncu 7.0 314,970
2008 43 Animasyon Oyuncu 5.2 184
2008 43 Kısa Metraj
Oyuncu
Senarist
   
2008 43 Komedi Oyuncu 5.6 3,013
2008 43 Komedi Oyuncu 6.4 15,239

Sıkı Aynasızlar
2007 42 Aksiyon Oyuncu 7.9 364,278

Müzede Bir Gece
2006 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 244,244
2006 41 Biyografi Oyuncu 6.4 82,193

Kar Pastası
2006 41 Dram Yapımcı 7.6 10,911

Kaçamak
2006 41 Komedi Oyuncu 6.4 5,164

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 40 Komedi Oyuncu 6.8 11,255

Mutlu Sonlar
2005 40 Komedi Oyuncu 6.5 8,193

Ella
2004 39 Komedi Oyuncu 6.3 49,434
2004 39 Müzikal Yapımcı 7.6 371

80 Günde Devr-i Alem
2004 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 70,878
2004 Komedi Yapımcı 8.2 1,469
2003 Komedi Yapımcı 8.4 16,494

Kahve Ve Sigara
2003 38 Komedi Oyuncu 7.1 48,214
2003 Komedi Oyuncu 7.7 17,110

24 Saat Parti İnsanları
2002 37 Biyografi Oyuncu 7.4 27,414
2002 Komedi Oyuncu 8.8 84,704

Usta Suçlular
2001 36 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 5,691
1998 33 Fantastik Oyuncu    
1998 33 Komedi Oyuncu 6.2 1,445
1997 32 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
8.3 17
1997 Komedi Oyuncu
Senarist
8.6 12,486

Yaramaz Köstebek
1996 31 Macera Oyuncu 6.3 2,463

Dolaptaki Kızılderili
1995 30 Aile Oyuncu 5.9 21,272
1994 Komedi Senarist
Oyuncu
8.7 3,391
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017