Giriş Kayıt
Pat Conway

Pat Conway (50)


Oyuncu

Patrick Douglas Conway, 09 Ocak 1931 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Tombstone Territory (1957) yapımıyla biliniyor.24 Nisan 1981 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Patrick Douglas Conway
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 24 Nisan 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Patrick Conway
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,678
1962 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 729
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,840
1957 Western Oyuncu 8.7 93

Ölümcül Peygamber Devesi
1957 26 Korku Oyuncu 4.7 2,241
1957 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,573
1953 22 Komedi Oyuncu 6.7 490
1953 22 Macera Oyuncu 6.1 97
1952 21 Dram Oyuncu 6.0 85
1952 21 Macera Oyuncu 7.6 4,390

Yağmur Altında
1952 21 Komedi Oyuncu 8.3 162,972
Film Altyazıları
Gold (7,449) Rings (3,870) Logan (3,129) Get Out (2,547) La La Land (2,124) The Age of Shadows (1,929) Split (1,917) Zashchitniki (1,743) The Great Wall (1,562) Office Christmas Party (1,455)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,042) The Blacklist (4,473) The Expanse (3,347) The Last Kingdom (2,197) Better Call Saul (2,181) Game of Thrones (1,751) Doctor Who (1,748) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,704) Vikings (1,701) Supernatural (1,666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017