Giriş Kayıt
Pat Conway

Pat Conway (50)


Oyuncu

Patrick Douglas Conway, 09 Ocak 1931 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Tombstone Territory (1957) yapımıyla biliniyor.23 Nisan 1981 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Patrick Douglas Conway
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1931
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Patrick Conway
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738
1962 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 729
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,183
1957 Western Oyuncu 8.7 93

Ölümcül Peygamber Devesi
1957 26 Korku Oyuncu 4.8 2,524
1957 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,792
1953 22 Komedi Oyuncu 6.7 490
1953 22 Macera Oyuncu 6.1 97
1952 21 Aksiyon Oyuncu 7.0 890
1952 21 Dram Oyuncu 6.0 85
1952 21 Dram Oyuncu 6.9 396
1952 21 Macera Oyuncu 7.6 4,678

Yağmur Altında
1952 21 Komedi Oyuncu 8.3 171,737
1951 20 Western Oyuncu 7.6 2,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017