Giriş Kayıt
William Converse-Roberts

William Converse-Roberts


Oyuncu

Needham, Massachusetts, USA, Needham, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Beni Deli Ediyorsun (1999), Serving in Silence: The Margarethe Cammermeyer Story (1995), (2001) Haydut (2001), (1997) Kızları Öp (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Needham, Massachusetts, USA
Doğum Yeri: Needham, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: William C. Roberts | William Converse Roberts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haydut
2001 Komedi Oyuncu 6.5 58,483

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Oyuncu 5.7 15,606
1999 Dram Oyuncu 6.3 6,059

Kızları Öp
1997 Suç Oyuncu 6.6 53,481
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,174
1995 Biyografi Oyuncu 7.2 803
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,762
1986 Suç Oyuncu 8.5 1,731
1985 Dram Oyuncu    
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,255
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017