Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Timothy Considine

Timothy Considine


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt, Kostümcü

Timothy Considine, makyaj, Özel efekt, görsel efekt, kostümcü. Kaçıklar Üniversitesi (2002), Vahşet Evi (2004), Terror Firmer (1999), The Toxic Avenger Part II (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim J. Considine | Tim Considine
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Makyaj 3.8 127
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 555,664

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 177,800
2008 Korku Makyaj 3.0 948
2008 Komedi Özel Efekt 4.7 2,358

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Makyaj 6.8 87,626
2006 Komedi Özel Efekt 5.4 1,945

Zombi Mezarlığı
2005 Korku Makyaj 3.9 4,675

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 Aksiyon Makyaj 3.8 4,926

Kafadaki Boşluk
2005 Korku Makyaj 4.7 1,602
2005 Korku Makyaj 3.8 1,277

Katil Balıklar
2004 Korku Makyaj    

Vahşet Evi
2004 Korku Makyaj
Çeşitli
5.7 8,200
2003 Aile Özel Efekt    

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Makyaj 6.4 90,822
2001 Korku Görsel Efekt 5.0 3,242
2000 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
Görsel Efekt
6.4 4,132
1999 Komedi Makyaj 6.3 3,982
1990 Komedi Özel Efekt 5.9 2,052
1990 Korku Özel Efekt 4.2 204
1989 Aksiyon Makyaj 4.3 3,329
1989 Aksiyon Makyaj
Özel Efekt
5.1 4,742
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017