Giriş Kayıt
Mike Connolly

Mike Connolly


Görsel Efekt

Mike Connolly, görsel efekt. Otel Ruanda (2004), Paylaşılamayan Tutkular (1998), Still Crazy (1998), Afacanlar İşbaşında (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Connolly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görsel Efekt 4.3 140
2016 Korku Görsel Efekt    

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Görsel Efekt 6.8 11,189

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Görsel Efekt 6.1 7,453

Fünye
2006 Aksiyon Görsel Efekt    

Yaratıklar
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 63,815

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 101,588

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 75,252
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 79,872

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 226,469
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 867

Otel Ruanda
2004 Dram Görsel Efekt 8.1 277,971

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 7.0 13,029

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 410,397

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Görsel Efekt    

Benim Güzel Evim
2003 Dram Görsel Efekt    

Pinokyo
2002 Komedi Görsel Efekt 4.2 6,447

Diptekiler
2002 Korku Görsel Efekt 6.2 18,077

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Görsel Efekt 3.6 4,631
2001 Dram Görsel Efekt    

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 198,664

Dikey Limit
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 51,150
2000 Suç Görsel Efekt 6.8 11,104

Gladyatör
2000 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 1,041,771

Babe Şehirde
1998 Macera Görsel Efekt 5.8 25,888

Paylaşılamayan Tutkular
1998 Biyografi Görsel Efekt 7.4 8,734
1998 Komedi Görsel Efekt 7.1 6,469
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017