Giriş Kayıt
Mike Connolly

Mike Connolly


Görsel Efekt

Mike Connolly, görsel efekt. Otel Ruanda (2004), Paylaşılamayan Tutkular (1998), Still Crazy (1998), Afacanlar İşbaşında (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Connolly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt 6.5 127
2017 Suç Görsel Efekt 5.4 7,295
2016 Komedi Görsel Efekt 4.4 222
2016 Korku Görsel Efekt    

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Görsel Efekt 6.8 13,262

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Görsel Efekt 6.1 7,920

Fünye
2006 Aksiyon Görsel Efekt    

Yaratıklar
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 66,269

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 105,022

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 79,274
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 82,522

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 236,235
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 867

Otel Ruanda
2004 Dram Görsel Efekt 8.1 291,197

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.9 13,396

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 438,026

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Görsel Efekt 5.9 16,918

Benim Güzel Evim
2003 Dram Görsel Efekt    

Pinokyo
2002 Komedi Görsel Efekt 4.2 6,447

Diptekiler
2002 Korku Görsel Efekt 6.2 18,847

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Görsel Efekt 3.6 4,631
2001 Macera Görsel Efekt 6.9 2,952

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 209,304

Dikey Limit
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 52,776
2000 Suç Görsel Efekt 6.8 11,319

Gladyatör
2000 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 1,103,093

Babe Şehirde
1998 Macera Görsel Efekt 5.8 26,556

Paylaşılamayan Tutkular
1998 Biyografi Görsel Efekt 7.4 8,734
1998 Komedi Görsel Efekt 7.1 6,651
Dizi Altyazıları
Vikings (13,281) Shameless (7,024) Black Mirror (5,925) The Flash (4,203) Star Trek: Discovery (2,327) The Big Bang Theory (1,559) Bron/Broen (1,149) Supergirl (1,132) Black Lightning (1,075) Stranger Things (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018