Giriş Kayıt
Mike Connolly

Mike Connolly


Görsel Efekt

Mike Connolly, görsel efekt. Otel Ruanda (2004), Paylaşılamayan Tutkular (1998), Still Crazy (1998), Afacanlar İşbaşında (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Connolly
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Nehir
2017 Dram Görsel Efekt 6.4 308
2017 Suç Görsel Efekt 5.5 19,567
2016 Komedi Görsel Efekt 4.4 222
2016 Korku Görsel Efekt    

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Görsel Efekt 6.8 13,851

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Görsel Efekt 6.1 7,983

Fünye
2006 Aksiyon Görsel Efekt    

Yaratıklar
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 66,931

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 106,312

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 80,669
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 83,347

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 239,056
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 867

Otel Ruanda
2004 Dram Görsel Efekt 8.1 298,521

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Görsel Efekt 6.9 13,396

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.8 446,847

Kıyamet Melekleri
2004 Gerilim Görsel Efekt 5.9 16,918

Benim Güzel Evim
2003 Dram Görsel Efekt    

Pinokyo
2002 Komedi Görsel Efekt 4.2 6,447

Diptekiler
2002 Korku Görsel Efekt 6.2 18,847

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Görsel Efekt 3.6 4,631
2001 Macera Görsel Efekt 6.9 2,952

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Görsel Efekt 7.6 212,223

Dikey Limit
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 53,257
2000 Suç Görsel Efekt 6.8 11,319

Gladyatör
2000 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 1,125,581

Babe Şehirde
1998 Macera Görsel Efekt 5.8 26,556

Paylaşılamayan Tutkular
1998 Biyografi Görsel Efekt 7.4 8,734
1998 Komedi Görsel Efekt 7.1 6,651
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,800) Den of Thieves (2,502) Hostiles (2,483) 12 Strong (2,409) Maze Runner: The Death Cure (2,093) Winchester (1,523) Submergence (1,371) Peter Rabbit (1,368) The Commuter (1,030) Wildling (890)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,653) The Flash (3,304) Supernatural (3,231) The Terror (2,957) Legion (2,831) The Crossing (1,822) The Expanse (1,749) The Big Bang Theory (1,381) Arrow (1,188) Vikings (1,160)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018