Giriş Kayıt
Vincent Connelly

Vincent Connelly


Sesler

Vincent Connelly, sesler. Geceyarısı Kovboyu (1969), Mezbaha No.5 (1972), Manyak 2 (1988), The Boys in the Band (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vince Connelley | Vincent L. Connelly | Vince Conn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 10,389

Dominick ve Eugene
1988 Dram Sesler 7.0 2,333
1988 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler    
1979 Aksiyon Sesler 7.1 7,280

Mezbaha No.5
1972 Komedi Sesler 7.0 9,696
1971 Western Sesler 6.1 866
1970 Dram Sesler 7.7 2,882

Geceyarısı Kovboyu
1969 Dram Sesler 7.9 80,611
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017