Giriş Kayıt
Vincent Connelly

Vincent Connelly


Sesler

Vincent Connelly, sesler. Geceyarısı Kovboyu (1969), Mezbaha No.5 (1972), Manyak 2 (1988), The Boys in the Band (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vince Connelley | Vincent L. Connelly | Vince Conn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 9,903

Dominick ve Eugene
1988 Dram Sesler 7.0 2,333
1988 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler    
1979 Aksiyon Sesler 7.1 7,217

Mezbaha No.5
1972 Komedi Sesler 7.0 9,696
1971 Western Sesler 6.1 866
1970 Dram Sesler 7.7 2,882

Geceyarısı Kovboyu
1969 Dram Sesler 7.9 80,274
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017