Giriş Kayıt
Vincent Connelly

Vincent Connelly


Sesler

Vincent Connelly, sesler. Geceyarısı Kovboyu (1969), Mezbaha No.5 (1972), Manyak 2 (1988), The Boys in the Band (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vince Connelley | Vincent L. Connelly | Vince Conn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 9,903

Dominick ve Eugene
1988 Dram Sesler 7.0 2,333
1988 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler    
1979 Aksiyon Sesler 7.1 7,154

Mezbaha No.5
1972 Komedi Sesler 7.0 9,696
1971 Western Sesler 6.1 866
1970 Dram Sesler 7.7 2,882

Geceyarısı Kovboyu
1969 Dram Sesler 7.9 79,876
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017