Giriş Kayıt
Vincent Connelly

Vincent Connelly


Sesler

Vincent Connelly, sesler. Geceyarısı Kovboyu (1969), Mezbaha No.5 (1972), Manyak 2 (1988), The Boys in the Band (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vince Connelley | Vincent L. Connelly | Vince Conn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Sesler 6.9 14
1989 Korku Sesler 5.7 496
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 10,389

Dominick ve Eugene
1988 Dram Sesler 7.0 2,333
1988 Suç Sesler 7.3 1,507

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler 8.1 8,011
1979 Aksiyon Sesler 7.1 7,923

Mezbaha No.5
1972 Komedi Sesler 7.0 9,696
1971 Western Sesler 6.1 866
1970 Dram Sesler 7.7 3,195

Geceyarısı Kovboyu
1969 Dram Sesler 7.9 83,677
Dizi Altyazıları
Vikings (17,864) Black Mirror (5,802) The Flash (4,905) Shameless (4,422) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (3,040) The Blacklist (1,656) Star Trek: Discovery (1,496) Knightfall (1,249) Black Lightning (1,230)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018