Giriş Kayıt
Vincent Connelly

Vincent Connelly


Sesler

Vincent Connelly, sesler. Geceyarısı Kovboyu (1969), Mezbaha No.5 (1972), Manyak 2 (1988), The Boys in the Band (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Vince Connelley | Vincent L. Connelly | Vince Conn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Sesler 6.9 14
1989 Korku Sesler 5.7 496
1989 Gerilim Sesler 4.9 457

Manyak 2
1988 Aksiyon Sesler 6.5 10,389

Dominick ve Eugene
1988 Dram Sesler 7.0 2,333
1988 Suç Sesler 7.3 1,507

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler 8.1 8,149
1979 Aksiyon Sesler 7.1 8,172

Mezbaha No.5
1972 Komedi Sesler 7.0 9,696
1971 Western Sesler 6.1 866
1970 Dram Sesler 7.7 3,258

Geceyarısı Kovboyu
1969 Dram Sesler 7.9 85,094
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018