Giriş Kayıt
Joe Connelly

Joe Connelly (85)


Yapımcı, Senarist

Joe Connelly, 22 Ağustos 1917 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist. The Munsters (1964) yapımıyla biliniyor.13 Şubat 2003 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1917
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 2003
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 80 Komedi Senarist 5.1 3,254
1995 78 Komedi Senarist 6.2 24,573
1970 53 Komedi Yapımcı    

Kutsal Harekat
1969 52 Suç Yapımcı 5.9 1,700
1966 49 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 1,343
1964 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 9,083
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017