Giriş Kayıt
Joe Connelly

Joe Connelly (85)


Yapımcı, Senarist

Joe Connelly, 22 Ağustos 1917 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist. The Munsters (1964) yapımıyla biliniyor.13 Şubat 2003 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1917
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 2003
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 80 Komedi Senarist 5.1 3,254
1995 78 Komedi Senarist 6.1 23,429
1970 53 Komedi Yapımcı    
1969 52 Suç Yapımcı 5.9 1,660
1966 49 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 1,343
1964 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 8,607
Dizi Altyazıları
The Flash (9,844) Better Call Saul (5,593) Fargo (4,627) Lucifer (3,780) Gotham (3,399) The 100 (3,380) Arrow (3,192) 12 Monkeys (2,612) American Gods (2,447) Supernatural (2,333)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017