Giriş Kayıt
Tim Conlon

Tim Conlon


Oyuncu

Sudbury, Ontario, Canada, Sudbury, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Ocean's 13 (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sudbury, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Sudbury, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Tim Conlin
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 7.4 23,810

Ocean's 13
2007 Suç Oyuncu 6.9 267,409

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 8.7 70,650
1994 Komedi Oyuncu 6.1 23,253
1992 Komedi Oyuncu 3.7 3,663
1990 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017