Giriş Kayıt
Tim Conlon

Tim Conlon


Oyuncu

Sudbury, Ontario, Canada, Sudbury, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Ocean's 13 (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sudbury, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Sudbury, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Tim Conlin
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 7.4 23,606

Ocean's 13
2007 Suç Oyuncu 6.9 265,873

Yıldız Gemisi Askerleri 2: Birliğin Kahramanı
2004 Aksiyon Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 8.7 70,120
1994 Komedi Oyuncu 6.1 23,096
1992 Komedi Oyuncu 3.7 3,663
1990 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,317) Assassin's Creed (5,586) Passengers (4,349) Doctor Strange (3,926) Allied (2,781) Split (2,489) Arrival (2,308) xXx: Return of Xander Cage (2,266) Forushande (2,066) Moana (1,799)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,038) Taboo (4,411) Arrow (4,147) Legion (3,931) Vikings (3,646) Blindspot (3,061) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,060) Black Sails (2,829) Suits (2,789) Legends of Tomorrow (2,135)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017