Giriş Kayıt
Buddy Cone

Buddy Cone


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Kostümcü

Buddy Cone, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Buddy R. Cone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 3,042
1987 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,547

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 22,149
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.0 15,779

Bekarlığa Son
1984 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 29,560
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017