Giriş Kayıt
Buddy Cone

Buddy Cone


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Kostümcü

Buddy Cone, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Buddy R. Cone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 3,340
1987 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,547

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 24,392
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.0 16,209

Bekarlığa Son
1984 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 31,639
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018