Giriş Kayıt
Buddy Cone

Buddy Cone


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Kostümcü

Buddy Cone, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Buddy R. Cone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 3,217
1987 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,547

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 23,679
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.0 16,209

Bekarlığa Son
1984 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 30,998
Dizi Altyazıları
Vikings (18,107) Black Mirror (5,879) The Flash (4,960) Shameless (4,460) Supernatural (3,292) The Big Bang Theory (3,108) The Blacklist (1,694) Star Trek: Discovery (1,508) Knightfall (1,255) Black Lightning (1,232)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018