Giriş Kayıt
Buddy Cone

Buddy Cone


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Kostümcü

Buddy Cone, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, kostümcü.

Diğer Bir İsmi: Buddy R. Cone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 3,042
1987 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,547

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 22,000
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.0 15,779

Bekarlığa Son
1984 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 29,410
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017