Giriş Kayıt
Buddy Cone

Buddy Cone


Yapım Tasarımcısı, Kostümcü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Buddy Cone, yapım tasarımcısı, kostümcü, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Buddy R. Cone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 3,217
1987 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,547

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.3 24,125
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.0 16,209

Bekarlığa Son
1984 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 31,391
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018