Giriş Kayıt
Guy J. Comtois

Guy J. Comtois


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Guy J. Comtois, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Guy Comtois
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç Ölmek
1991 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 11,844

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 5,248
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.5 13,232

Savaş ve Anılar
1988 Dram Yapım Tasarımcısı    
1986 Macera Sanat Bölümü 5.3 5,056

Kujo
1983 Korku Yapım Tasarımcısı 6.0 28,370

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 16,917

Dehşet Treni
1980 Korku Sanat Yönetmeni 5.9 6,686
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,520) Allied (11,623) Moana (7,269) Lion (5,570) Arrival (3,835) Hacksaw Ridge (3,246) Nocturnal Animals (2,993) Shut In (2,280) Underworld: Blood Wars (2,237) Fences (2,012)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,009) Taboo (7,898) The Expanse (7,557) Legion (6,096) Arrow (5,842) The Big Bang Theory (5,673) Vikings (4,568) The Blacklist (3,244) Sherlock (2,853) Suits (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017