Giriş Kayıt
Guy J. Comtois

Guy J. Comtois


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Guy J. Comtois, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Guy Comtois
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Genç Ölmek
1991 Dram Sanat Yönetmeni 5.9 12,675

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 5,248
1990 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.5 13,743

Savaş ve Anılar
1988 Dram Yapım Tasarımcısı    
1986 Macera Sanat Bölümü 5.3 5,056

Kujo
1983 Korku Yapım Tasarımcısı 6.0 30,784

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 17,709

Dehşet Treni
1980 Korku Sanat Yönetmeni 5.9 6,686
Film Altyazıları
The Foreigner (8,773) The Mountain Between Us (5,506) Flatliners (5,388) Beyond Skyline (3,670) Stronger (3,633) Dunkirk (3,482) It (2,722) American Made (2,355) Kingsman: The Golden Circle (2,132) Victoria & Abdul (1,812)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017