Giriş Kayıt
Yves Comte

Yves Comte


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Yves Comte, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi    
2017 Yapım Yöneticisi 5.3 39
2011 Dram Yapımcı 5.6 4,749

Son Saat
2008 Aksiyon Yapımcı 3.3 769
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 130
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 72
Dizi Altyazıları
Vikings (18,107) Black Mirror (5,879) The Flash (4,960) Shameless (4,460) Supernatural (3,292) The Big Bang Theory (3,108) The Blacklist (1,694) Star Trek: Discovery (1,508) Knightfall (1,255) Black Lightning (1,232)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018