Giriş Kayıt
Yves Comte

Yves Comte


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Yves Comte, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi    
2017 Yapım Yöneticisi 5.3 39
2011 Dram Yapımcı 5.6 4,874

Son Saat
2008 Aksiyon Yapımcı 3.3 769
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 130
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 72
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018