Giriş Kayıt
Antoine Compin

Antoine Compin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Antoine Compin, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Belgesel Yapımcı 7.0 581
1995 Macera Yapımcı 6.5 489
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 3,554

Geceyarısı Expresi
1978 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.7 57,609
1977 Dram 0 5.9 2,924
Film Altyazıları
Kidnap (4,606) T2 Trainspotting (4,595) Beauty and the Beast (3,181) Contratiempo (1,700) The Fate of the Furious (1,637) Redivider (1,417) Dangal (1,278) The Boss Baby (1,186) The Great Wall (1,072) Get Out (933)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,875) Better Call Saul (6,642) American Gods (6,392) Lucifer (4,706) Twin Peaks (4,447) Into the Badlands (3,850) Supernatural (3,610) Gotham (3,463) Fargo (2,901) 12 Monkeys (2,868)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017