Giriş Kayıt
Antoine Compin

Antoine Compin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Antoine Compin, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Belgesel Yapımcı 7.0 581
1995 Macera Yapımcı 6.5 489
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 3,554

Geceyarısı Expresi
1978 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 61,632
1977 Dram 0 5.9 2,924
Dizi Altyazıları
Westworld (7,162) The Flash (4,652) The 100 (4,506) La casa de papel (4,366) The Expanse (3,020) Legion (2,767) Supernatural (2,395) Krypton (1,932) The Big Bang Theory (1,887) Colony (1,866)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018