Giriş Kayıt
Antoine Compin

Antoine Compin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Antoine Compin, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Belgesel Yapımcı 7.0 581
1995 Macera Yapımcı 6.5 489
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 3,554

Geceyarısı Expresi
1978 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.7 56,761
1977 Dram 0 5.9 2,924
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017