Giriş Kayıt
Aris Comninos

Aris Comninos


Dublör, Oyuncu

Aris Comninos, dublör, oyuncu. Cennete Kısa Bir Yolculuk (2005), (1998) Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), (2004) Truva (2004), (1999) Mumya (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aris Comminos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bond 22
2008 Aksiyon Dublör 6.6 358,198

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 546,169

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Dublör 6.0 4,002
2004 Aksiyon Dublör    

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 421,216
2002 Dram Dublör
Oyuncu
5.7 260
2001 Gerilim Dublör 5.4 2,667

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Dublör 6.4 167,401

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 345,127

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 1,001,353

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Dublör 6.5 159,779
Dizi Altyazıları
Vikings (15,748) Shameless (7,310) Black Mirror (6,439) The Flash (4,509) Star Trek: Discovery (2,419) The Big Bang Theory (2,070) Supernatural (1,862) Bron/Broen (1,209) Supergirl (1,194) Stranger Things (1,158)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018