Giriş Kayıt
Aris Comninos

Aris Comninos


Dublör, Oyuncu

Aris Comninos, dublör, oyuncu. Cennete Kısa Bir Yolculuk (2005), (1998) Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), (2004) Truva (2004), (1999) Mumya (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aris Comminos
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bond 22
2008 Aksiyon Dublör 6.6 351,995

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 533,845

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Dublör 6.0 4,002
2004 Aksiyon Dublör    

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 411,323
2002 Dram Dublör
Oyuncu
5.7 260
2001 Gerilim Dublör 5.4 2,667

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Dublör 6.4 164,661

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 338,812

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 970,693

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Dublör 6.5 156,991
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017