Giriş Kayıt
Sam Comer

Sam Comer (81)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Samuel Matthew Comer, 12 Temmuz 1893 Topeka, Kansas, ABD doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü. Arka Pencere (1954), Ölüm Korkusu (1958), Sunset Bulvarı (1950), Tiffany'de Kahvaltı (1961) gibi yapımlarla biliniyor.27 Aralık 1974 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Samuel Matthew Comer
Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1893
Ölüm Tarihi: 27 Aralık 1974
Doğum Yeri: Topeka, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Sam M. Comer
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 75 Dram Set Dekoratörü    
1966 73 Müzikal Set Dekoratörü 5.5 1,460
1965 72 Komedi Set Dekoratörü 5.9 1,007
1965 72 Western Set Dekoratörü 5.6 204
1965 72 Komedi Set Dekoratörü 6.4 2,072
1965 72 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 559

Aile Mücevherleri
1965 72 Komedi Set Dekoratörü 6.2 1,646

Kötü Evlat
1965 72 Western Set Dekoratörü 7.2 11,548
1965 72 Western Set Dekoratörü 6.5 94
1964 71 Komedi Set Dekoratörü 6.4 2,311
1964 71 Komedi Set Dekoratörü 6.3 1,420
1964 71 Dram Set Dekoratörü 6.0 2,092

Kafesteki Kadın
1964 71 Dram Set Dekoratörü 6.9 2,139

Korkunç İhtiras
1964 71 Dram Set Dekoratörü 6.5 1,502
1964 71 Korku Set Dekoratörü 6.7 371

Rio'da bulusalim
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,042

Aradığım Aşk
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 7.6 2,977
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 6.0 915

Aptal Tezgahtar
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 6.8 1,749

Donovan'ın Salonu
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 6.9 6,329
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 7.3 10,125

Aşk Hocası
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 6.7 13,132

Çılgınların Günahı
1963 70 Dram Set Dekoratörü 7.9 16,297
1963 70 Komedi Set Dekoratörü 6.6 471

Sahte Casus
1962 69 Dram Set Dekoratörü 7.7 1,728

Kizlar arasinda
1962 69 Müzikal Set Dekoratörü 5.5 1,957

Ateş Hattı
1962 69 Aksiyon Set Dekoratörü 7.0 5,143
1962 69 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 9,838

Kahramanın Sonu
1962 69 Dram Set Dekoratörü 8.1 57,736

Elmacı Kadın
1961 68 Komedi Set Dekoratörü 7.3 4,736

Tehlikeli Kadın
1961 68 Dram Set Dekoratörü 7.0 741

Aşk ve İntikam
1961 68 Western Set Dekoratörü 7.2 7,041

Tiffany'de Kahvaltı
1961 68 Komedi Set Dekoratörü 7.7 136,146
1961 68 Komedi Set Dekoratörü 6.4 1,496
1961 68 Komedi Set Dekoratörü 6.1 4,296
1961 68 Dram Set Dekoratörü 7.9 1,386
1961 68 Suç Set Dekoratörü 6.1 111
1961 68 Komedi Set Dekoratörü 6.5 2,761
1961 68 Macera Set Dekoratörü 6.6 420
1961 68 Komedi Set Dekoratörü 6.3 481
1960 67 Komedi Set Dekoratörü 6.5 3,090
1960 67 Komedi Set Dekoratörü 6.2 2,377

Korkunç Kumpanya
1960 67 Macera Set Dekoratörü 6.1 843

Macera Böyle Başladı
1960 67 Komedi Set Dekoratörü 6.3 1,709
1960 67 Komedi Set Dekoratörü 6.8 735
1960 67 Komedi Set Dekoratörü 6.0 2,456
1960 67 Komedi Set Dekoratörü 6.1 823
1959 66 Komedi Set Dekoratörü 6.5 928

Gun HIll'den Son Tren
1959 66 Dram Set Dekoratörü 7.4 4,838
1959 66 Komedi Set Dekoratörü 6.7 1,037
1959 Western Set Dekoratörü 7.9 256
1959 Aksiyon Set Dekoratörü 7.3 6,139
1959 66 Komedi Set Dekoratörü 6.6 464
1959 66 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 1,283

Karaağaçlar Altında
1958 65 Dram Set Dekoratörü 6.6 853
1958 65 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,402
1958 65 Komedi Set Dekoratörü 6.8 1,349

Aşk Hocası
1958 65 Komedi Set Dekoratörü 7.2 3,059

Yüzen Ev
1958 65 Komedi Set Dekoratörü 6.7 6,096

Ölüm Korkusu
1958 65 Gizem Set Dekoratörü 8.4 279,320
1958 65 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 3.5 924

Korsan
1958 65 Macera Set Dekoratörü 6.6 1,694
1958 65 Korku Set Dekoratörü 6.4 1,923

Siyah Orkide
1958 65 Dram Set Dekoratörü 6.7 622
1958 65 Romantik Set Dekoratörü 7.0 793

Gangsterlerin Pençesinde
1958 65 Suç Set Dekoratörü 7.0 3,550
1958 65 Korku Set Dekoratörü 6.0 682
1958 65 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 439
1957 64 Biyografi Set Dekoratörü 5.1 198
1957 64 Dram Set Dekoratörü 7.1 916
1957 64 Komedi Set Dekoratörü 5.9 462

Şahane Macera
1957 64 Romantik Set Dekoratörü 7.1 21,171

Teneke Yıldız
1957 64 Western Set Dekoratörü 7.4 3,967
1957 64 Suç Set Dekoratörü 5.8 162
1957 64 Dram Set Dekoratörü 6.5 1,509

Yalnız Adam
1957 64 Western Set Dekoratörü 6.5 373
1957 64 Biyografi Set Dekoratörü 6.8 282
1957 64 Komedi Set Dekoratörü 6.4 974

Vahşi Mücadele
1957 64 Western Set Dekoratörü 7.2 11,050
1957 64 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 1,310

Çapkın Ortaklar
1956 63 Komedi Set Dekoratörü 6.3 1,027

Yağmurcu
1956 63 Romantik Set Dekoratörü 7.0 2,897
1956 63 Suç Set Dekoratörü 7.1 138
1956 63 Western Set Dekoratörü 6.4 782

On Emir
1956 63 Macera Set Dekoratörü 7.9 52,025
1956 63 Komedi Set Dekoratörü 6.6 1,430
1956 63 Macera Set Dekoratörü 6.8 1,321

Çok Şey Bilen Adam
1956 63 Gerilim Set Dekoratörü 7.5 46,407
1956 63 Müzikal Set Dekoratörü 6.2 670

Çılgın Modeller
1955 62 Komedi Set Dekoratörü 6.7 2,702
1955 62 Komedi Set Dekoratörü 7.2 2,639
1955 62 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 2,264
1955 62 Komedi Set Dekoratörü 6.7 953

Ümitsiz saatler
1955 62 Suç Set Dekoratörü 7.6 6,827

Kralın Soytarısı
1955 62 Macera Set Dekoratörü 8.0 9,380

Hırsızlar Kralı
1955 62 Gizem Set Dekoratörü 7.5 50,633

Harry'nin Derdi
1955 62 Komedi Set Dekoratörü 7.2 26,948

Benim 3 melegim
1955 62 Komedi Set Dekoratörü 7.5 6,571
1955 62 Tarihi Set Dekoratörü 6.2 721
1955 62 Macera Set Dekoratörü 6.0 159
1955 62 Western Set Dekoratörü 6.7 818

Uzayın Keşfi
1955 62 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 5.8 993

İntikam Geçidi
1954 61 Dram Set Dekoratörü 6.3 1,637
1954 61 Komedi Set Dekoratörü 6.8 1,063

Vahşi Vadiler Kraliçesi
1954 61 Macera Set Dekoratörü 6.9 2,950
1954 61 Komedi Set Dekoratörü 7.7 48,444

Toko-ri Köprüleri
1954 61 Dram Set Dekoratörü 6.8 4,221

Arka Pencere
1954 61 Gizem Set Dekoratörü 8.5 351,298

Taşralı Kız
1954 61 Dram Set Dekoratörü 7.3 4,104
1954 61 Komedi Set Dekoratörü 6.0 543

Eğlenceler Oteli
1954 61 Komedi Set Dekoratörü 7.6 23,480
1954 61 Komedi Set Dekoratörü 6.9 680
1954 61 Müzikal Set Dekoratörü 6.5 195

İntikam Oku
1953 60 Dram Set Dekoratörü 6.2 797
1953 60 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,482
1953 60 Komedi Set Dekoratörü 6.7 344
1953 60 Biyografi Set Dekoratörü 6.9 2,285
1953 60 Komedi Set Dekoratörü 6.6 1,340

Dünyalar Savaşı
1953 60 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 27,262

Casuslar Kampı
1953 60 Komedi Set Dekoratörü 8.0 44,998
1953 60 Komedi Set Dekoratörü 6.2 490
1953 60 Komedi Set Dekoratörü 6.0 282
1953 60 Macera Set Dekoratörü 6.0 305

Harikalar Sirki
1952 59 Dram Set Dekoratörü 6.7 10,348
1952 59 Komedi Set Dekoratörü 6.8 3,604
1952 59 Dram Set Dekoratörü 7.8 3,640
1952 59 Suç Set Dekoratörü 6.8 536
1952 59 Macera Set Dekoratörü 5.9 267
1952 59 Gerilim Set Dekoratörü 6.3 271
1952 59 Dram Set Dekoratörü 5.6 419
1952 59 Komedi Set Dekoratörü 6.5 823
1951 58 Komedi Set Dekoratörü 6.9 1,030

Kanlı Vadi
1951 58 Dram Set Dekoratörü 6.1 220
1951 58 Komedi Set Dekoratörü 6.7 776

Kıyamet Kopunca
1951 58 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 6.7 5,645

Büyük Karnaval
1951 58 Dram Set Dekoratörü 8.2 19,937
1951 58 Komedi Set Dekoratörü 6.3 618
1951 58 Suç Set Dekoratörü 6.7 674
1951 58 Komedi Set Dekoratörü 7.2 1,306
1950 57 Suç Set Dekoratörü 6.8 1,659
1950 57 Western Set Dekoratörü 6.7 544
1950 57 Suç Set Dekoratörü 6.8 1,299
1950 57 Western Set Dekoratörü 6.2 359

Silâhların Gazabı
1950 57 Dram Set Dekoratörü 7.4 1,893

Sunset Bulvarı
1950 57 Dram Set Dekoratörü 8.5 155,592
1950 57 Komedi Set Dekoratörü 6.7 859
1950 57 Komedi Set Dekoratörü 6.3 364
1950 57 Komedi Set Dekoratörü 6.2 321
1950 57 Dram Set Dekoratörü 7.5 1,219
1950 57 Dram Set Dekoratörü 6.2 291
1950 57 Dram Set Dekoratörü 7.0 100
1950 57 Suç Set Dekoratörü 7.0 1,278
1949 56 Macera Set Dekoratörü 6.8 778

Samson ve Dalilâ
1949 56 Macera Set Dekoratörü 6.8 5,287
1949 56 Dram Set Dekoratörü 6.7 160
1949 56 Komedi Set Dekoratörü 6.6 693
1949 56 Komedi Set Dekoratörü 7.0 438

Laredo Sokakları
1949 56 Western Set Dekoratörü 6.8 363
1949 56 Komedi Set Dekoratörü 6.7 1,853
1949 56 Gizem Set Dekoratörü 7.3 515
1949 56 Dram Set Dekoratörü 6.9 487
1948 55 Dram Set Dekoratörü 7.1 728

Korkak Kahraman
1948 55 Komedi Set Dekoratörü 7.0 2,818
1948 55 Western Set Dekoratörü 6.7 731

Yanlış Numara
1948 55 Dram Set Dekoratörü 7.5 7,327

Günahsız Melek
1948 55 Komedi Set Dekoratörü 7.4 5,132
1948 55 Komedi Set Dekoratörü 6.2 1,045

Büyük Saat
1948 55 Suç Set Dekoratörü 7.7 6,126
1948 55 Kara Film Set Dekoratörü 7.1 1,375
1947 54 Suç Set Dekoratörü 6.7 820
1947 54 Macera Set Dekoratörü 7.3 2,509
1947 54 Komedi Set Dekoratörü 6.8 247

Mağlup Edilemeyenler
1947 54 Macera Set Dekoratörü 7.2 1,367
1947 54 Macera Set Dekoratörü 6.7 793
1947 54 Komedi Set Dekoratörü 6.8 184
1947 54 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 227
1947 54 Komedi Set Dekoratörü 6.9 2,224
1947 54 Romantik Set Dekoratörü 6.2 532
1946 53 Komedi Set Dekoratörü 6.6 996
1946 53 Komedi Set Dekoratörü 7.1 326
1946 53 Dram Set Dekoratörü 7.5 6,240
1946 53 Komedi Set Dekoratörü 6.1 217
1946 53 Suç Set Dekoratörü 7.2 5,732

Mahkûmlar Gemisi
1946 53 Dram Sanat Bölümü 7.0 296
1946 53 Dram Set Dekoratörü 7.8 1,810

Aşk Mektupları
1945 52 Dram Set Dekoratörü 7.2 1,221
1944 51 Komedi Sanat Bölümü 7.9 5,472
1944 51 Macera Set Dekoratörü 6.3 484

Yolumda Giderken
1944 51 Komedi Sanat Bölümü 7.2 7,796
1943 50 Dram Sanat Bölümü 7.6 1,192
1943 50 Gerilim Sanat Bölümü 7.4 4,004
1943 50 Komedi Set Dekoratörü 7.0 546

Palmiye Kumsalı Öyküsü
1942 49 Romantik Sanat Bölümü 7.7 8,912

Bir Cadıyla Evlendim
1942 49 Komedi Sanat Bölümü 7.2 5,231
1942 49 Savaş Sanat Bölümü 7.0 1,376
1942 49 Komedi Sanat Bölümü 7.6 9,214

Rüzgar Biçenler
1942 49 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 2,221
1941 48 Dram Sanat Bölümü 6.8 50
1941 48 Komedi Sanat Bölümü 7.2 375
1941 48 Dram Sanat Bölümü 7.5 1,328

Bayan Eve
1941 48 Komedi Sanat Bölümü 8.0 15,719
1938 45 Suç Sanat Bölümü 7.0 668
1936 43 Müzikal Sanat Bölümü 6.4 205
1934 41 Müzikal Set Dekoratörü 7.1 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017