Giriş Kayıt
Roger Coma

Roger Coma (40)


Oyuncu

Roger Coma, 30 Kasım 1976 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. "Amar en tiempos revueltos" (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1976
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 39 Dram Oyuncu 6.7 23
2011 Dram Oyuncu 8.5 4,014
2010 Oyuncu 6.3 398
2009 33 Dram Oyuncu 4.2 78
2007 31 Biyografi Oyuncu 6.7 3,395

Kışın 53 Günü
2006 30 Dram Oyuncu 6.8 186
2006 30 Dram Oyuncu 7.4 2,677

Aşkın Gıdası
2002 26 Dram Oyuncu 6.0 1,357
2001 25 Komedi Oyuncu    

Ölmek (Veya Ölmemek)
2000 24 Dram Oyuncu 7.0 276
1998 22 Komedi Oyuncu 6.8 422
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,724) Rogue One (6,060) Split (4,629) Assassin's Creed (3,404) Hidden Figures (3,207) Paterson (2,856) Brimstone (2,550) Patriots Day (2,155) The Institute (1,615) Allied (1,553)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,612) Legion (8,258) Arrow (4,960) Legends of Tomorrow (2,497) The Expanse (2,483) Into the Badlands (2,205) Vikings (2,121) The Blacklist (2,011) Black Sails (1,827) Game of Thrones (1,754)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017