Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Marshall Colt

Marshall Colt (68)


Oyuncu

Marshall Colt, 26 Ekim 1948 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Flowers in the Attic (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1948
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,029
1987 39 Dram Oyuncu 5.6 7,734
1985 37 Suç Oyuncu 6.4 10,575

Piyango
1984 36 Komedi Oyuncu    

Son Oyun
1979 31 Komedi Oyuncu 7.0 3,838

Gizli Kuvvet
1978 30 Dram Oyuncu 6.4 9,926
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,429
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017