Giriş Kayıt
Marshall Colt

Marshall Colt (68)


Oyuncu

Marshall Colt, 26 Ekim 1948 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Flowers in the Attic (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1948
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,382
1987 39 Dram Oyuncu 5.7 7,864
1985 37 Suç Oyuncu 6.5 10,809

Piyango
1984 36 Komedi Oyuncu    

Son Oyun
1979 31 Komedi Oyuncu 7.0 3,838

Gizli Kuvvet
1978 30 Dram Oyuncu 6.4 10,389
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017