Giriş Kayıt
Marshall Colt

Marshall Colt (69)


Oyuncu

Marshall Colt, 26 Ekim 1948 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Flowers in the Attic (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1948
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,721
1987 39 Dram Oyuncu 5.7 8,058
1985 37 Suç Oyuncu 6.5 11,211

Piyango
1984 36 Komedi Oyuncu    

Son Oyun
1979 31 Komedi Oyuncu 7.0 3,838

Gizli Kuvvet
1978 30 Dram Oyuncu 6.4 10,820
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017