Giriş Kayıt
Marshall Colt

Marshall Colt (69)


Oyuncu

Marshall Colt, 26 Ekim 1948 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Flowers in the Attic (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1948
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,111
1987 39 Dram Oyuncu 5.7 8,237
1985 37 Suç Oyuncu 6.5 11,211

Piyango
1984 36 Komedi Oyuncu    

Son Oyun
1979 31 Komedi Oyuncu 7.0 4,011

Gizli Kuvvet
1978 30 Dram Oyuncu 6.4 11,218
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018