Giriş Kayıt
Ronald Colman

Ronald Colman (67)


Oyuncu

Ronald Charles Colman, 08 Şubat 1891 Richmond, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Gaib Ufuklar (1937), Unutulan Yıllar (1942), The Talk of the Town (1942), İki Şehrin Hikayesi (1935) gibi yapımlarla biliniyor.19 Mayıs 1958 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ronald Charles Colman
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1891
Ölüm Tarihi: 19 Mayıs 1958
Doğum Yeri: Richmond, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Belgesel Oyuncu 8.1 117
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 1,621

80 Günde Devr-i Alem
1956 65 Macera Oyuncu 6.8 19,461
1953 62 Oyuncu 7.3 107
1950 Komedi Oyuncu 8.7 867

Çifte Hayat
1947 56 Suç Oyuncu 7.1 2,310
1947 56 Komedi Oyuncu 7.2 496
1944 53 Macera Oyuncu 6.1 794

Unutulan Yıllar
1942 51 Dram Oyuncu 8.0 5,596
1942 51 Komedi Oyuncu 7.6 5,705

Sahaflık
1937 46 Macera Oyuncu 7.7 3,490

Gaib Ufuklar
1937 46 Macera Oyuncu 7.8 9,911

İki Şehrin Hikayesi
1935 44 Dram Oyuncu 7.8 4,223
1931 40 Dram Oyuncu 6.2 1,071
1926 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 234
1926 35 Dram Oyuncu 7.5 532
1925 34 Komedi Oyuncu 7.5 681
1924 33 Komedi Oyuncu 7.1 203
1924 33 Dram Oyuncu 6.5 79
1923 32 Dram Oyuncu 7.0 284
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017