Giriş Kayıt
Henry Colman

Henry Colman (89)


Yapımcı, Senarist

Henry Colman, 15 Eylül 1923 doğumlu yapımcı, senarist. Aşk Gemisi (1977) yapımıyla biliniyor.07 Kasım 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1923
Ölüm Tarihi: 07 Kasım 2012
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 68 Dram Yapımcı    
1989 66 Komedi Yapımcı 6.2 461
1983 Dram Yapımcı 6.6 890

Aşk Gemisi
1977 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 6,790
1961 Dram Yapımcı 7.2 483
1958 Tarihi Çeşitli    
1953 Dram Çeşitli    
1950 Dram Çeşitli 8.5 59
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018