Giriş Kayıt
Henry Colman

Henry Colman (89)


Yapımcı, Senarist

Henry Colman, 15 Eylül 1923 doğumlu yapımcı, senarist. Aşk Gemisi (1977) yapımıyla biliniyor.07 Kasım 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1923
Ölüm Tarihi: 07 Kasım 2012
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 68 Dram Yapımcı    
1989 66 Komedi Yapımcı 6.2 461
1988 Dram Yapımcı    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 5,954
1966 Dram Yapımcı    
1958 Tarihi Çeşitli    
1953 Dram Çeşitli    
1950 Dram Çeşitli 8.5 59
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,885) Allied (12,071) Moana (7,685) Lion (5,807) Arrival (4,013) Hacksaw Ridge (3,387) Nocturnal Animals (3,131) Assassin's Creed (2,869) Shut In (2,363) Underworld: Blood Wars (2,301)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,525) Taboo (8,719) The Expanse (7,710) Legion (6,197) Arrow (5,983) The Big Bang Theory (5,854) Vikings (4,808) The Blacklist (3,354) Suits (3,094) Sherlock (3,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017