Giriş Kayıt
Henry Colman

Henry Colman (89)


Yapımcı, Senarist

Henry Colman, 15 Eylül 1923 doğumlu yapımcı, senarist. Aşk Gemisi (1977) yapımıyla biliniyor.07 Kasım 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1923
Ölüm Tarihi: 07 Kasım 2012
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 68 Dram Yapımcı    
1989 66 Komedi Yapımcı 6.2 461
1988 Dram Yapımcı    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 6,018
1966 Dram Yapımcı    
1958 Tarihi Çeşitli    
1953 Dram Çeşitli    
1950 Dram Çeşitli 8.5 59
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017