Giriş Kayıt
Henry Colman

Henry Colman (89)


Yapımcı, Senarist

Henry Colman, 15 Eylül 1923 doğumlu yapımcı, senarist. Aşk Gemisi (1977) yapımıyla biliniyor.07 Kasım 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1923
Ölüm Tarihi: 07 Kasım 2012
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 68 Dram Yapımcı    
1989 66 Komedi Yapımcı 6.2 461
1983 Dram Yapımcı 6.6 890

Aşk Gemisi
1977 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 6,879
1961 Dram Yapımcı 7.2 483
1958 Tarihi Çeşitli    
1953 Dram Çeşitli    
1950 Dram Çeşitli 8.5 59
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018