Giriş Kayıt
Russell Collins

Russell Collins (68)


Oyuncu

Russell Collins, 10 Ekim 1897 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Miss Sadie Thompson (1953), The Enemy Below (1957), The Last Frontier (1955), Shockproof (1949) gibi yapımlarla biliniyor.14 Kasım 1965 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1897
Ölüm Tarihi: 14 Kasım 1965
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Russ Collins
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlak Savaş
1964 67 Macera Oyuncu 8.0 15,173

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 Komedi Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Western Oyuncu 8.1 81
1959 Komedi Oyuncu    
1958 61 Romantik Oyuncu 7.0 793
1958 Dram Oyuncu    
1958 Dram Oyuncu    
1957 60 Dram Oyuncu 6.4 2,634
1957 60 Aksiyon Oyuncu 7.6 7,419
1957 Western Oyuncu 7.5 1,726
1956 59 Western Oyuncu    

Zafer Madalyası
1955 58 Suç Oyuncu 7.8 14,876
1955 58 Tarihi Oyuncu 6.6 981
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,086
1955 58 Macera Oyuncu 6.3 801
1955 Dram Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1954 Dram Oyuncu    
1953 56 Dram Oyuncu 6.1 1,000
1953 56 Komedi Oyuncu 6.7 93
1953 56 Macera Oyuncu 6.4 590
1953 56 Kara Film Oyuncu 7.1 11,216

Uyuyan Şehir
1950 53 Suç Oyuncu 7.0 191
1949 52 Macera Oyuncu 6.7 352
1949 52 Suç Oyuncu 6.6 790
1943 46 Dram Oyuncu 7.2 30
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,498) Assassin's Creed (5,499) Passengers (4,084) Doctor Strange (3,840) Allied (2,715) Split (2,477) Arrival (2,220) Forushande (2,033) xXx: Return of Xander Cage (1,955) Moana (1,749)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,889) Taboo (4,285) Arrow (3,521) Vikings (3,520) Blindspot (2,997) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,957) Suits (2,641) Legion (2,530) Black Sails (2,342) Sherlock (2,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017