Giriş Kayıt
Russell Collins

Russell Collins (68)


Oyuncu

Russell Collins, 11 Ekim 1897 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Miss Sadie Thompson (1953), The Enemy Below (1957), The Last Frontier (1955), Shockproof (1949) gibi yapımlarla biliniyor.14 Kasım 1965 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1897
Ölüm Tarihi: 14 Kasım 1965
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Russ Collins
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlak Savaş
1964 67 Macera Oyuncu 8.0 15,719

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,539
1963 Dram Oyuncu    
1960 Western Oyuncu 8.1 81
1959 Komedi Oyuncu 6.7 35
1959 Komedi Oyuncu    
1958 61 Romantik Oyuncu 7.0 793
1958 Dram Oyuncu    
1957 60 Dram Oyuncu 6.4 2,813
1957 60 Aksiyon Oyuncu 7.6 8,074
1957 Western Oyuncu 7.6 1,839
1956 59 Western Oyuncu    
1956 Komedi Oyuncu 8.5 201

Zafer Madalyası
1955 58 Suç Oyuncu 7.8 15,598
1955 58 Tarihi Oyuncu 6.6 981
1955 Suç Oyuncu 8.6 11,132
1955 58 Macera Oyuncu 6.3 801
1954 Dram Oyuncu    
1953 56 Dram Oyuncu 6.1 1,094
1953 56 Komedi Oyuncu 6.7 93
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83
1953 56 Macera Oyuncu 6.4 590
1953 56 Kara Film Oyuncu 7.1 11,942

Uyuyan Şehir
1950 53 Suç Oyuncu 7.0 191
1950 Dram Oyuncu 8.0 43
1949 52 Macera Oyuncu 6.7 352
1949 52 Suç Oyuncu 6.6 790
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
1948 Dram Oyuncu 8.1 61
1943 46 Dram Oyuncu 7.2 30
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017