Giriş Kayıt
Jeanette Collins

Jeanette Collins


Yapımcı, Senarist

Jeanette Collins, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 1,358
2013 Komedi Senarist
Çeşitli
7.7 2,216
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,738
2008 Komedi Yapımcı 6.8 673
2008 Dram Yapımcı 7.1 6,162
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 18,311
1990 Komedi Senarist 8.1 7,864
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.8 4,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017