Giriş Kayıt
Jeanette Collins

Jeanette Collins


Yapımcı, Senarist

Jeanette Collins, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 1,358
2013 Komedi Senarist
Çeşitli
7.7 2,216
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 15,834
2008 Komedi Yapımcı 6.8 673
2008 Dram Yapımcı 7.1 6,162
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 18,381
1990 Komedi Senarist 8.1 7,938
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.8 4,494
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017