Giriş Kayıt
Jeanette Collins

Jeanette Collins


Yapımcı, Senarist

Jeanette Collins, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,797
2013 Komedi Senarist
Çeşitli
7.7 2,633
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 16,379
2008 Komedi Yapımcı 6.8 673
2007 Dram Yapımcı 7.0 6,370
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 18,669
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 2,272
1990 Komedi Senarist 8.1 8,267
1987 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.9 4,706
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018