Giriş Kayıt
Greg Collins

Greg Collins (64)


Oyuncu, Dublör

Gregory Vincent Collins, 08 Aralık 1952 Troy, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Turbo: A Power Rangers Movie (1997), Kelimeler Yetmez (2012), (1998) Armageddon (1998), (1996) Kaya (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gregory Vincent Collins
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1952
Doğum Yeri: Troy, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Gregg Collins
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.8 17,687

Yol Boyu
2013 61 Komedi Oyuncu 7.1 336
2013 61 Fantastik Oyuncu    

Kelimeler Yetmez
2012 60 Komedi Oyuncu 5.9 32,238

Benim Adım Khan
2010 58 Dram Oyuncu 8.0 77,323
2010 58 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 15

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 57 Aksiyon Oyuncu 6.7 212,958
2009 Dram Oyuncu 7.7 41,099
2008 56 Gerilim Oyuncu 3.4 374

Kartal Göz
2008 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 155,306
2008 Dram Oyuncu 7.9 207,595

Paris Yargısı
2008 56 Komedi Oyuncu 6.8 12,630

Kralı Korumak
2007 55 Dram Oyuncu 4.9 295
2007 55 Komedi Oyuncu 6.4 5,054
2006 54 Aksiyon Oyuncu    

Dünya Ticaret Merkezi
2006 54 Dram Oyuncu 6.0 69,299

Dans ve Zerafet Okulu
2005 53 Komedi Oyuncu 6.7 2,285
2005 Suç Oyuncu 8.2 116,496

Ölüm Hattı
2004 52 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,297

Aman Tanrım!
2003 51 Komedi Oyuncu 6.7 310,335

Korkusuz
2003 51 Aksiyon Oyuncu 5.3 181,266
2003 51 Dram Oyuncu 4.1 342

Ölümüne Takip
2002 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 63,249
2001 49 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,293
2001 49 Aksiyon Oyuncu    
2000 48 Dram Dublör 3.9 277

Çıtır Kızlar
2000 48 Komedi Oyuncu 5.6 93,413

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,539

60 Saniye
2000 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 225,663
2000 48 Komedi Oyuncu 5.3 12,005
1999 47 Aksiyon Oyuncu 4.1 298

Devlet Düşmanı
1998 46 Aksiyon Oyuncu 7.3 195,008
1998 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 156,734
1998 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 335,077
1998 46 Aksiyon Oyuncu 4.0 225
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 233,138
1997 45 Komedi Oyuncu 5.6 4,494
1997 45 Aksiyon Oyuncu 3.4 6,873

Kurtuluş Günü
1996 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 448,902

Kaya
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.4 268,061
1996 44 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,496

Kuşatma Altında 2
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 37,231

Kanlı Hafta Sonu
1995 43 Komedi Oyuncu    
1995 43 Dram Oyuncu 5.0 941
1995 43 Komedi Oyuncu 5.9 4,588

Hayal Dünyası
1992 40 Animasyon Dublör
Oyuncu
4.8 17,359
1992 40 Komedi Oyuncu 6.0 4,065
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Rakip Kardeşler
1990 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,994

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 37 Komedi Oyuncu 4.1 22,209
1988 36 Korku Oyuncu 5.0 3,543
1987 Komedi Oyuncu 6.7 43,258
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,078

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 36,327

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,391

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,614
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017