Giriş Kayıt
Greg Collins

Greg Collins (64)


Oyuncu, Dublör

Gregory Vincent Collins, 08 Aralık 1952 Troy, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Turbo: A Power Rangers Movie (1997), Kelimeler Yetmez (2012), (1998) Armageddon (1998), (1996) Kaya (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gregory Vincent Collins
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1952
Doğum Yeri: Troy, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Gregg Collins
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.8 18,053

Yol Boyu
2013 61 Komedi Oyuncu 7.1 336
2013 61 Fantastik Oyuncu    

Kelimeler Yetmez
2012 60 Komedi Oyuncu 5.9 32,549

Benim Adım Khan
2010 58 Dram Oyuncu 8.0 77,912
2010 58 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 15

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 215,524
2009 Dram Oyuncu 7.7 41,228
2008 56 Gerilim Oyuncu 3.4 374

Kartal Göz
2008 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 155,758
2008 Dram Oyuncu 7.9 208,054

Paris Yargısı
2008 56 Komedi Oyuncu 6.8 12,630

Kralı Korumak
2007 55 Dram Oyuncu 4.9 295
2007 55 Komedi Oyuncu 6.4 5,054
2006 54 Aksiyon Oyuncu    

Dünya Ticaret Merkezi
2006 54 Dram Oyuncu 6.0 69,470

Dans ve Zerafet Okulu
2005 53 Komedi Oyuncu 6.7 2,285
2005 Suç Oyuncu 8.2 117,213

Ölüm Hattı
2004 52 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,528

Aman Tanrım!
2003 51 Komedi Oyuncu 6.7 311,822

Korkusuz
2003 51 Aksiyon Oyuncu 5.3 181,920
2003 51 Dram Oyuncu 4.1 342

Ölümüne Takip
2002 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 63,509
2001 49 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,293
2001 49 Aksiyon Oyuncu    
2000 48 Dram Dublör 3.9 277

Çıtır Kızlar
2000 48 Komedi Oyuncu 5.6 93,772

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,717

60 Saniye
2000 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 226,490
2000 48 Komedi Oyuncu 5.3 12,064
1999 47 Aksiyon Oyuncu 4.1 298

Devlet Düşmanı
1998 46 Aksiyon Oyuncu 7.3 195,711
1998 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 157,264
1998 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 336,482
1998 46 Aksiyon Oyuncu 4.0 225
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.8 234,057
1997 45 Komedi Oyuncu 5.6 4,494
1997 45 Aksiyon Oyuncu 3.4 6,965

Kurtuluş Günü
1996 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 450,887

Kaya
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.4 269,044
1996 44 Aksiyon Oyuncu 3.9 3,496

Kuşatma Altında 2
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 37,394

Kanlı Hafta Sonu
1995 43 Komedi Oyuncu    
1995 43 Dram Oyuncu 5.0 941
1995 43 Komedi Oyuncu 5.9 4,588

Hayal Dünyası
1992 40 Animasyon Dublör
Oyuncu
4.8 17,437
1992 40 Komedi Oyuncu 6.0 4,065
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Rakip Kardeşler
1990 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,994

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 37 Komedi Oyuncu 4.1 22,209
1988 36 Korku Oyuncu 5.0 3,543
1987 Komedi Oyuncu 6.7 43,476
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,106

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 36,558

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,406

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,632
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017