Giriş Kayıt
Dominique Colin

Dominique Colin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Editör

Dominique Colin, görüntü yönetmeni, kameraman, editör. İspanyol Pansiyonu (2002), Rus Bebekler (2005), Herkese Karşı Tek Başına (1998), Et (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 713
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 34

Sangaile'in Yazı
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 1,347
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 4,484

Hep Birlikte Yaşasak Ya?
2011 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.7 2,307
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 52

Limit Yok
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 822

Dönüşüm
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 5,355
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 2,773
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 6.4 649
2006 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 274

Gradiva
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 409

Rus Bebekler
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 16,797

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Kameraman 7.7 64,621
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.5 192
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 2,383
2002 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.0 117

İspanyol Pansiyonu
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 34,695
2001 Komedi Kameraman 8.4 572,100

Bir Kelebeğin Kanat Çırpışı
2000 Komedi Editorial Department 6.9 3,567

Herkese Karşı Tek Başına
1998 Suç Görüntü Yönetmeni 7.5 14,255
1998 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 4.7 564
1996 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 187
1994 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 2,194
1992 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 468

Et
1991 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.4 4,506
Dizi Altyazıları
The Flash (10,991) Better Call Saul (6,364) Fargo (5,743) Arrow (4,735) Lucifer (4,568) The 100 (4,463) Gotham (3,763) Supernatural (3,013) American Gods (2,999) 12 Monkeys (2,996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017