Giriş Kayıt
John David Coles

John David Coles


Yönetmen, Yapımcı, Editör

John David Coles, yönetmen, yapımcı, editör. House of Cards (2013), Power (2014), Mad Dogs (2015), New Amsterdam (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John D. Coles | John Coles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen 7.4 1,773
2015 Komedi Yönetmen 7.6 5,858
2014 Suç Yönetmen 8.1 17,956
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
9.0 352,763
2012 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.9 80,512
2011 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.7 13,402
2008 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 5,855
2006 Suç Yönetmen
Yapımcı
   
2006 Dram Yapımcı 6.9 388
2001 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 18,860
1999 Dram Yönetmen 8.8 47,642
1998 Komedi Yönetmen 7.0 84,132
1990 Dram Yönetmen 5.8 173

Caz Dünyası
1984 Suç Editorial Department 6.5 13,284

Siyam Balığı
1983 Dram Editorial Department 7.2 25,403
1981 Komedi Editorial Department 7.1 1,425
Film Altyazıları
Gold (4,245) Get Out (2,520) Logan (2,069) La La Land (1,335) The Age of Shadows (1,332) Split (1,314) Personal Shopper (1,290) Rings (1,241) Zashchitniki (1,155) The Great Wall (1,035)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017