Giriş Kayıt
John David Coles

John David Coles


Yönetmen, Yapımcı, Editör

John David Coles, yönetmen, yapımcı, editör. House of Cards (2013), Power (2014), Mad Dogs (2015), New Amsterdam (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John D. Coles | John Coles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen 7.4 2,394
2015 Komedi Yönetmen 7.6 6,222
2014 Suç Yönetmen 8.2 22,369
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
9.0 377,257
2012 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.9 83,031
2011 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.7 13,725
2008 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 6,159
2006 Suç Yönetmen
Yapımcı
   
2006 Dram Yapımcı 6.9 388
2001 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 19,276
1999 Dram Yönetmen 8.8 49,407
1998 Komedi Yönetmen 7.0 86,583
1990 Dram Yönetmen 5.8 173

Caz Dünyası
1984 Suç Editorial Department 6.5 13,587

Siyam Balığı
1983 Dram Editorial Department 7.2 26,222
1981 Komedi Editorial Department 7.1 1,425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017