Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John David Coles

John David Coles


Yönetmen, Yapımcı, Editör

John David Coles, yönetmen, yapımcı, editör. House of Cards (2013), Power (2014), New Amsterdam (2008), Mad Dogs (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John D. Coles | John Coles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen 7.4 1,375
2015 Komedi Yönetmen 7.6 5,452
2014 Suç Yönetmen 8.1 17,083
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
9.0 336,893
2012 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.9 77,685
2011 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.7 13,196
2008 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 5,855
2006 Suç Yönetmen
Yapımcı
   
2006 Dram Yapımcı 6.9 388
2001 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 18,531
1999 Dram Yönetmen 8.8 46,221
1998 Komedi Yönetmen 7.0 82,484
1990 Dram Yönetmen 5.8 173

Caz Dünyası
1984 Suç Editorial Department 6.5 12,968

Siyam Balığı
1983 Dram Editorial Department 7.2 24,913
1981 Komedi Editorial Department 7.1 1,425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017