Giriş Kayıt
John David Coles

John David Coles


Yönetmen, Yapımcı, Editör

John David Coles, yönetmen, yapımcı, editör. House of Cards (2013), Power (2014), Mad Dogs (2015), New Amsterdam (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John D. Coles | John Coles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen 7.5 4,005
2015 Komedi Yönetmen 7.6 6,678
2014 Suç Yönetmen 8.2 24,978
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.9 399,936
2012 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.9 86,860
2011 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.7 14,128
2008 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 6,293
2006 Suç Yönetmen
Yapımcı
   
2006 Dram Yapımcı 6.9 388
2001 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 19,863
1999 Dram Yönetmen 8.8 52,122
1998 Komedi Yönetmen 7.0 90,293
1990 Dram Yönetmen 5.8 173

Caz Dünyası
1984 Suç Editorial Department 6.5 14,041

Siyam Balığı
1983 Dram Editorial Department 7.2 27,157
1981 Komedi Editorial Department 7.1 1,425
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018