Giriş Kayıt
John David Coles

John David Coles


Yönetmen, Yapımcı, Editör

John David Coles, yönetmen, yapımcı, editör. House of Cards (2013), Power (2014), Mad Dogs (2015), New Amsterdam (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John D. Coles | John Coles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yönetmen 7.4 1,893
2015 Komedi Yönetmen 7.6 5,934
2014 Suç Yönetmen 8.1 18,204
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
9.0 357,409
2012 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.9 81,220
2011 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.7 13,470
2008 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.5 5,855
2006 Suç Yönetmen
Yapımcı
   
2006 Dram Yapımcı 6.9 388
2001 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 18,935
1999 Dram Yönetmen 8.8 48,030
1998 Komedi Yönetmen 7.0 84,627
1990 Dram Yönetmen 5.8 173

Caz Dünyası
1984 Suç Editorial Department 6.5 13,347

Siyam Balığı
1983 Dram Editorial Department 7.2 25,671
1981 Komedi Editorial Department 7.1 1,425
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017