Giriş Kayıt
Beatrice Colen

Beatrice Colen (51)


Oyuncu

Beatrice Colen, 10 Ocak 1948 New York, ABD doğumlu oyuncu. Wonder Woman (1975), (1974) Happy Days (1974), (1981) American Pop (1981), (1976) Lifeguard (1976) gibi yapımlarla biliniyor.18 Kasım 1999 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1948
Ölüm Tarihi: 18 Kasım 1999
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 39 Komedi Oyuncu 4.6 7,664
1981 33 Animasyon Oyuncu 7.2 3,146

Yükseklik Korkusu
1977 29 Komedi Oyuncu 6.7 15,630
1977 29 Komedi Oyuncu 5.1 292
1976 28 Dram Oyuncu 6.6 819
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,601
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,131
1970 Komedi Oyuncu 8.0 3,696
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017