Giriş Kayıt
Beatrice Colen

Beatrice Colen (51)


Oyuncu

Beatrice Colen, 10 Ocak 1948 New York, ABD doğumlu oyuncu. Wonder Woman (1975), (1974) Happy Days (1974), (1981) American Pop (1981), (1976) Lifeguard (1976) gibi yapımlarla biliniyor.18 Kasım 1999 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1948
Ölüm Tarihi: 18 Kasım 1999
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 39 Komedi Oyuncu 4.7 8,166
1981 33 Animasyon Oyuncu 7.2 3,146

Yükseklik Korkusu
1977 29 Komedi Oyuncu 6.7 16,297
1977 29 Komedi Oyuncu 5.1 292
1976 28 Dram Oyuncu 6.6 872
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,116
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,797
1970 Komedi Oyuncu 7.9 3,954
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017