Giriş Kayıt
Dominic Coleman

Dominic Coleman


Oyuncu

Dominic Coleman, oyuncu. Sex Lives of the Potato Men (2004), (2009) Miranda (2009), (2015) The Bad Education Movie (2015), (2008) Sonu Olmayan Yol (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.0 175

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 52,747
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.2 1,158
2015 Suç Oyuncu 8.0 4,314
2015 Komedi Oyuncu 5.7 4,404

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 70,720
2013 Komedi Oyuncu 4.7 268
2013 Komedi Oyuncu 6.5 224
2013 Komedi Oyuncu 6.9 233
2012 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,733
2011 Komedi Oyuncu 7.8 28,660
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2009 Komedi Oyuncu 7.6 5,503
2009 Komedi Oyuncu 8.1 10,015
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,791

Sonu Olmayan Yol
2008 Suç Oyuncu 6.9 3,200
2007 Dram Oyuncu 8.1 4,139
2007 Macera Oyuncu 7.4 1,162
2006 Suç Oyuncu    

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2005 Macera Oyuncu 6.4 577
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
2001 Dram Oyuncu 5.6 74
2000 Dram Oyuncu 5.1 838
1997 Komedi Oyuncu 8.2 2,952
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,875
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,274
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018