Giriş Kayıt
Dominic Coleman

Dominic Coleman


Oyuncu

Dominic Coleman, oyuncu. Sex Lives of the Potato Men (2004), (2009) Miranda (2009), (2008) Sonu Olmayan Yol (2008), (2006) Kör Topraklar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.7 37,287
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.8 575
2015 Suç Oyuncu 8.0 2,699
2015 Komedi Oyuncu 5.7 3,601

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 53,517
2013 Komedi Oyuncu 4.7 268
2013 Komedi Oyuncu 6.5 224
2013 Komedi Oyuncu 6.9 233
2012 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,555
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.8 25,789
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2009 Komedi Oyuncu 8.0 9,070
2009 Komedi Oyuncu 7.7 4,919

Sonu Olmayan Yol
2008 Suç Oyuncu 6.9 3,200
2007 Dram Oyuncu 8.1 4,139
2007 Macera Oyuncu 7.4 1,162
2006 Suç Oyuncu    

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2005 Macera Oyuncu 6.4 577
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
2001 Dram Oyuncu 5.6 74
2000 Dram Oyuncu 5.2 751
1997 Komedi Oyuncu 8.2 2,603
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,375
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,042
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017