Giriş Kayıt
Dominic Coleman

Dominic Coleman


Oyuncu

Dominic Coleman, oyuncu. Sex Lives of the Potato Men (2004), (2009) Miranda (2009), (2015) The Bad Education Movie (2015), (2008) Sonu Olmayan Yol (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 47,840
2016 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.9 783
2015 Suç Oyuncu 8.0 3,582
2015 Komedi Oyuncu 5.7 4,182

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 56,290
2013 Komedi Oyuncu 4.7 268
2013 Komedi Oyuncu 6.5 224
2013 Komedi Oyuncu 6.9 233
2012 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,555
2011 Komedi Oyuncu 7.8 26,739
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2009 Komedi Oyuncu 8.0 9,542
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,791
2009 Komedi Oyuncu 7.7 4,919

Sonu Olmayan Yol
2008 Suç Oyuncu 6.9 3,200
2007 Dram Oyuncu 8.1 4,139
2007 Macera Oyuncu 7.4 1,162
2006 Suç Oyuncu    

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2005 Macera Oyuncu 6.4 577
2004 Komedi Oyuncu 4.6 2,022
2001 Dram Oyuncu 5.6 74
2000 Dram Oyuncu 5.2 787
1997 Komedi Oyuncu 8.2 2,762
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,556
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017