Giriş Kayıt
Ben Colman

Ben Colman (62)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Ben Colman, 30 Ocak 1907 Philadephia, Pennsylvania, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman. Battlestar Galactica (1978), "Battlestar Galactica" Pilot (1978), 25. Yüzyıl (1979), The Fall Guy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1907
Doğum Yeri: Philadephia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Bennie Coleman | Benny Coleman | Ben Coleman
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 4,609
1981 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    
1980 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 5.5 2,233

25. Yüzyıl
1979 Macera Görüntü Yönetmeni 6.9 5,634
1978 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 7.1 11,146
1978 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 6.8 6,811
1977 Aile Görüntü Yönetmeni 7.6 912
1976 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 3,802
1973 Korku Görüntü Yönetmeni    
1973 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 1,454
1957 50 Aksiyon Kameraman 5.4 115
1957 50 Suç Kameraman 5.4 448
1957 50 Aksiyon Kameraman 5.8 165
1957 50 Korku Kameraman 4.6 567
1957 50 Western Kameraman 5.6 149
1956 49 Western Kameraman 6.7 178
1956 49 Suç Kameraman 5.7 169

Marsilya Geçidi
1944 37 Dram Kameraman 6.9 2,872
1939 32 Suç Kameraman 7.0 1,459
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017