Giriş Kayıt
Virginia Cole

Virginia Cole


Oyuncu

Virginia Cole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tara Sokağı
2005 Dram Oyuncu 6.0 1,537

Adam ve Paul
2004 Komedi Oyuncu 7.1 2,364
1999 Komedi Oyuncu 6.5 1,832
1999 Suç Oyuncu 5.4 364
1993 Komedi Oyuncu    
1986 Gerilim Oyuncu 5.5 191
Film Altyazıları
Live by Night (10,073) Resident Evil: The Final Chapter (8,800) Hidden Figures (4,668) Rogue One (4,257) Patriots Day (4,230) Assassin's Creed (3,750) Split (3,479) Allied (3,456) Paterson (3,278) Why Him? (2,110)
Dizi Altyazıları
Legion (4,404) The 100 (3,975) Arrow (3,221) Black Sails (3,204) The Expanse (3,038) The Originals (2,752) Colony (2,579) The Flash (2,253) The Last Kingdom (2,158) Vikings (2,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017