Giriş Kayıt
Virginia Cole

Virginia Cole


Oyuncu

Virginia Cole, oyuncu. (1993) "Screen Two" The Snapper (1993), (2004) Adam ve Paul (2004), (1999) Agnes Browne (1999), (2005) Tara Sokağı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tara Sokağı
2005 Dram Oyuncu 6.0 1,582

Adam ve Paul
2004 Komedi Oyuncu 7.1 2,364
1999 Komedi Oyuncu 6.6 1,859
1999 Suç Oyuncu 5.4 364
1993 Dram Oyuncu 7.2 5,099
1986 Gerilim Oyuncu 5.5 191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017