Giriş Kayıt
Virginia Cole

Virginia Cole


Oyuncu

Virginia Cole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tara Sokağı
2005 Dram Oyuncu 6.0 1,537

Adam ve Paul
2004 Komedi Oyuncu 7.1 2,364
1999 Komedi Oyuncu 6.5 1,814
1999 Suç Oyuncu 5.4 364
1993 Komedi Oyuncu    
1986 Gerilim Oyuncu 5.5 191
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017