Giriş Kayıt
Steven Cole

Steven Cole


Sesler

Steven Cole, sesler. Yılbaşı Hikayesi (1983), Porky's (1981), Anne of Green Gables (1985), Porky's II: The Next Day (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve Cole
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Sesler    
1991 Komedi Sesler    
1985 Aksiyon Sesler 5.9 3,112
1985 Dram Sesler 8.4 13,022

Yılbaşı Hikayesi
1983 Komedi Sesler 8.0 110,515
1983 Komedi Sesler 4.9 8,735
1981 Komedi Sesler 6.2 32,372
1980 Macera Sesler 4.8 2,476
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017