Giriş Kayıt
Steven Cole

Steven Cole


Sesler

Steven Cole, sesler. Yılbaşı Hikayesi (1983), Porky's (1981), Anne of Green Gables (1985), Porky's II: The Next Day (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve Cole
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Sesler    
1989 Animasyon Sesler 7.4 5,530
1985 Aksiyon Sesler 5.9 3,112
1985 Dram Sesler 8.4 13,022

Yılbaşı Hikayesi
1983 Komedi Sesler 8.0 111,340
1983 Komedi Sesler 4.9 8,735
1981 Komedi Sesler 6.2 32,809
1980 Macera Sesler 4.8 2,476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017