Giriş Kayıt
Steven Cole

Steven Cole


Sesler

Steven Cole, sesler. Yılbaşı Hikayesi (1983), Porky's (1981), Anne of Green Gables (1985), Porky's II: The Next Day (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve Cole
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Sesler    
1989 Animasyon Sesler 7.4 5,530
1985 Aksiyon Sesler 5.9 3,112
1985 Dram Sesler 8.4 16,267

Yılbaşı Hikayesi
1983 Komedi Sesler 8.0 115,914
1983 Komedi Sesler 4.9 9,229
1981 Komedi Sesler 6.2 33,729
1980 Macera Sesler 4.8 2,476
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,375) Den of Thieves (2,923) Maze Runner: The Death Cure (2,611) Hostiles (2,016) Winchester (1,803) A martfüi rém (1,705) Bleeding Steel (1,599) 12 Strong (1,429) The Commuter (1,312) Submergence (665)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,240) La casa de papel (7,764) The Big Bang Theory (3,567) Gotham (3,067) Supernatural (3,043) The Terror (2,811) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,764) Arrow (2,123) Vikings (1,462) The Flash (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018