Giriş Kayıt
Steven Cole

Steven Cole


Sesler

Steven Cole, sesler. Yılbaşı Hikayesi (1983), Porky's (1981), Anne of Green Gables (1985), Porky's II: The Next Day (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve Cole
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Sesler    
1989 Animasyon Sesler 7.4 5,530
1985 Aksiyon Sesler 5.9 3,112
1985 Dram Sesler 8.4 16,267

Yılbaşı Hikayesi
1983 Komedi Sesler 8.0 115,551
1983 Komedi Sesler 4.9 9,229
1981 Komedi Sesler 6.2 33,508
1980 Macera Sesler 4.8 2,476
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,005) Black Mirror (2,727) Vikings (2,653) Stargate Origins (1,514) Legends of Tomorrow (1,252) Altered Carbon (1,231) Star Wars: Rebels (1,212) Counterpart (1,065) Bron/Broen (1,042) Supernatural (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018