Giriş Kayıt
J.J. Cohn

J.J. Cohn (100)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Joseph Judson Cohn, 02 Aralık 1895 New York City, New York, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu, yönetmen. Ben-Hur (1959), Paris'te Bir Amerikalı (1951), Hırs (1924), Tarzan the Ape Man (1932) gibi yapımlarla biliniyor.12 Ocak 1996 tarihinde (100 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joseph Judson Cohn
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1895
Ölüm Tarihi: 12 Ocak 1996
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph J. Cohn
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 98 Belgesel Oyuncu    
1959 64 Macera Yapım Yöneticisi 8.1 171,530

Paris'te Bir Amerikalı
1951 56 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.2 23,414
1940 45 Komedi Yapımcı 6.8 584
1939 44 Gizem Yapımcı 6.2 380
1937 42 Dram Çeşitli 6.7 1,016

Öfke
1936 41 Suç Yapımcı 7.9 8,822
1932 37 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 5,595
1929 34 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.6 1,504

Ben Hur
1925 30 Macera Yapımcı
Yönetmen
8.0 6,189

Hırs
1924 29 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 7,107
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017