Giriş Kayıt
Maguy R. Cohen

Maguy R. Cohen (39)


Müzisyen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Maguy Cohen, 02 Nisan 1979 Paris, Fransa doğumlu müzisyen, yönetmen asistanı, yapımcı. Kara Altın (2011), (2005) Münih (2005), (2003) Üçkağıtçılar (2003), (2007) Kelebek ve Dalgıç (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maguy Cohen
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1979
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Maguy Cohen
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökyüzünün Ötesinde
2017 38 Aksiyon Yapımcı 5.3 11,484

Mumya
2017 38 Aksiyon Çeşitli 5.5 134,280

Çin Seddi
2016 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 99,203

Görevimiz Tehlike 5
2015 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 278,429
2015 36 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 20,590

Yedinci Oğul
2014 35 Aksiyon Yapımcı 5.5 63,891

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 35 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 145,334

Öteki Kadın
2014 35 Komedi Yapımcı 6.0 117,301

Zor Biraderler
2014 35 Aksiyon Yapımcı 6.2 89,239

Going Away
2014 35 Müzik 6.3 446
2014 35 Komedi Çeşitli 5.8 10,387

12 Yıllık Esaret
2013 34 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.1 539,336
2013 34 Aksiyon Çeşitli 5.2 16,866

Yukarıdaki Çocuk
2012 33 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 5,031

Kara Altın
2011 32 Macera Çeşitli 6.7 9,864

Köstebek
2011 32 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 167,386

Görevimiz Tehlike 4
2011 32 Aksiyon Çeşitli 7.4 399,881

Centilmen
2010 31 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 84,753

Kelebek ve Dalgıç
2007 28 Biyografi Çeşitli 8.0 95,649

İyi Bir Yıl
2006 27 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 79,076

Münih
2005 26 Dram Çeşitli 7.6 192,066

Truva
2004 25 Dram Çeşitli 7.2 429,664

Üçkağıtçılar
2003 24 Komedi Çeşitli 7.3 114,655

Güneşin Gözyaşları
2003 24 Aksiyon Çeşitli 6.6 102,321

Kara Şahin Düştü
2001 22 Dram Çeşitli 7.7 324,562

Yapay Zeka
2001 22 Macera Müzik 7.1 264,911

Şövalye
2001 22 Aksiyon Müzik 6.9 151,097

Kapıdaki Düşman
2001 22 Dram Çeşitli 7.6 213,629

Görevimiz Tehlike 2
2000 21 Aksiyon Müzik 6.1 269,426

Gladyatör
2000 21 Aksiyon Müzik
Çeşitli
8.5 1,136,207

Üç Kral
1999 20 Aksiyon Müzik 7.1 148,485

İnce Kırmızı Hat
1998 19 Dram Müzik 7.6 154,107
Dizi Altyazıları
Westworld (9,488) La casa de papel (2,584) The Expanse (2,092) Legion (1,873) Colony (1,534) 12 Monkeys (1,521) Goliath (1,337) Cloak & Dagger (1,302) Into the Badlands (1,113) Vikings (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018