Giriş Kayıt
Joel Cohen

Joel Cohen


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Joel Cohen, senarist, oyuncu, yapımcı. Aman Tanrım (2007), Para Konuşur (1997), Daddy Day Camp (2007), Elveda Sevgilim (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Senarist    

Angry Birds Film
2016 Animasyon Çeşitli 6.3 59,802

Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
2008 Animasyon Yapımcı 6.0 1,889
2007 Komedi Senarist 2.9 12,445

Aman Tanrım
2007 Komedi Senarist 5.4 121,622

Garfield 2
2006 Komedi Senarist 5.0 29,051
2004 Komedi Senarist 5.0 65,059

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Senarist 5.8 80,785

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Senarist 5.7 2,885
1998 Biyografi 7.5 25,872

Para Konuşur
1997 Aksiyon Senarist 6.2 23,818
1997 Komedi Oyuncu 6.3 2,629

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Senarist 8.3 695,936
1988 Komedi Senarist 6.1 386
1986 Macera Çeşitli 5.6 11,397

İstila
1983 Korku Oyuncu 5.5 2,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017