Giriş Kayıt
Joel Cohen

Joel Cohen


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Joel Cohen, senarist, oyuncu, yapımcı. Aman Tanrım (2007), Para Konuşur (1997), Daddy Day Camp (2007), Elveda Sevgilim (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Senarist    

Angry Birds Film
2016 Animasyon Çeşitli 6.3 60,609

Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
2008 Animasyon Yapımcı 6.0 1,889
2007 Komedi Senarist 2.9 13,077

Aman Tanrım
2007 Komedi Senarist 5.4 122,227

Garfield 2
2006 Komedi Senarist 5.0 29,051
2004 Komedi Senarist 5.0 65,540

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Senarist 5.8 81,179

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Senarist 5.7 2,885
1998 Biyografi 7.5 25,872

Para Konuşur
1997 Aksiyon Senarist 6.2 23,878
1997 Komedi Oyuncu 6.3 2,629

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Senarist 8.3 702,009
1988 Komedi Senarist 6.1 386
1986 Macera Çeşitli 5.6 11,536

İstila
1983 Korku Oyuncu 5.5 2,035
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017