Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Anne-Marie Coffinet

Anne-Marie Coffinet (50)


Oyuncu

Anne-Marie Coffinet, 16 Mayıs 1933 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Les dimanches de Ville d'Avray (1962), Cent mille dollars au soleil (1964), (1962) Kış Ortasında Bir Maymun (1962), (1983) La lune dans le caniveau (1983) gibi yapımlarla biliniyor.26 Mart 1984 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1933
Ölüm Tarihi: 26 Mart 1984
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 50 Dram Oyuncu 6.0 978

Hayvan
1977 44 Aksiyon Oyuncu    
1971 38 Oyuncu 5.9 7

Aşk Çemberi
1964 31 Dram Oyuncu 5.7 323
1964 31 Macera Oyuncu 7.2 1,300
1963 30 Suç Oyuncu 7.4 1,957
1962 29 Dram Oyuncu 7.8 2,002

Kış Ortasında Bir Maymun
1962 29 Komedi Oyuncu 7.6 1,643
1958 25 Dram Oyuncu 7.2 402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017