Giriş Kayıt
Arthur J. Codron

Arthur J. Codron


Görsel Efekt, Editör, Sesler

Arthur J. Codron, görsel efekt, editör, sesler. Annabelle (2014), Star Trek: Voyager (1995), Ghost Whisperer 3 (2005), The Mindy Project (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Codron | Art Codron
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 Korku Görsel Efekt 4.6 137
2016 Komedi Görsel Efekt 6.1 1,132
2015 Suç Görsel Efekt 6.4 4,701
2014 Korku Görsel Efekt 5.4 89,291
2014 Suç Görsel Efekt 7.3 5,632
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 51,396
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 23,772
2012 Aksiyon Görsel Efekt 3.4 287
2012 Komedi Görsel Efekt 7.6 18,471
2012 Suç Görsel Efekt 7.5 16,156
2011 Suç Görsel Efekt 6.7 13,322
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 88,591
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,879
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 641
2010 Komedi Görsel Efekt 7.5 10,679
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 152,885
2008 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 7.9 117,402

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
6.4 37,557

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 32,176
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 41,591

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 36,144

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Editorial Department 5.6 3,733
1992 Animasyon Sesler 8.5 26,623

Şehrin Kalbi
1991 Suç Görsel Efekt 6.9 12,821

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.0 17,592

Manyak Polis 2
1990 Suç Editorial Department 5.8 4,249
1989 Suç Editorial Department 5.9 1,001
1988 Aksiyon Editorial Department
Sesler
5.5 3,300
1987 Korku Sesler 4.3 2,453
1987 Komedi Sesler
Editorial Department
5.0 316
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017