Giriş Kayıt
Arthur J. Codron

Arthur J. Codron


Görsel Efekt, Editör, Sesler

Arthur J. Codron, görsel efekt, editör, sesler. Annabelle (2014), Star Trek: Voyager (1995), Ghost Whisperer 3 (2005), The Mindy Project (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Codron | Art Codron
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 31,227
2016 Korku Görsel Efekt 4.7 715
2016 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,221
2015 Suç Görsel Efekt 6.5 5,270
2014 Korku Görsel Efekt 5.4 92,002
2014 Suç Görsel Efekt 7.3 5,736
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 52,197
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 24,175
2012 Aksiyon Görsel Efekt 3.4 287
2012 Komedi Görsel Efekt 7.6 18,471
2012 Suç Görsel Efekt 7.5 16,403
2011 Suç Görsel Efekt 6.7 13,533
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 91,846
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,879
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 641
2010 Komedi Görsel Efekt 7.5 10,760
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 155,573
2008 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 7.9 119,677

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
6.4 37,952

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 32,867
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 42,539

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 37,038

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Editorial Department 5.6 3,733
1992 Animasyon Sesler 8.5 27,612

Şehrin Kalbi
1991 Suç Görsel Efekt 6.9 13,088

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.0 17,889

Manyak Polis 2
1990 Suç Editorial Department 5.8 4,249
1989 Suç Editorial Department 5.9 1,001
1988 Aksiyon Editorial Department
Sesler
5.5 3,300
1987 Korku Sesler 4.3 2,453
1987 Komedi Sesler
Editorial Department
5.0 316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017