Giriş Kayıt
Arthur J. Codron

Arthur J. Codron


Görsel Efekt, Editör, Sesler

Arthur J. Codron, görsel efekt, editör, sesler. Annabelle (2014), Ozark (2017), Uzay Yolu: Gezgin (1995), Ghost Whisperer 3 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Codron | Art Codron
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt 8.4 47,854
2017 Fantastik Görsel Efekt 5.1 6,899
2017 Suç Görsel Efekt 6.5 1,660
2016 Korku Görsel Efekt 4.6 1,238
2016 Korku Görsel Efekt 5.2 2,372
2016 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,221
2015 Suç Görsel Efekt 6.6 5,689
2014 Korku Görsel Efekt 5.4 102,742
2014 Suç Görsel Efekt 7.3 5,916
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 53,031
2012 Aksiyon Görsel Efekt 3.4 287
2012 Komedi Görsel Efekt 7.6 18,471
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 24,916
2012 Suç Görsel Efekt 7.5 16,758
2011 Suç Görsel Efekt 6.7 13,832
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 94,261
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,879
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 641
2010 Komedi Görsel Efekt 7.5 10,760
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 159,983
2008 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 7.9 122,280

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
6.4 38,599

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 34,602

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 44,599

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 38,799

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Editorial Department 5.6 3,733
1992 Animasyon Sesler 8.5 29,022

Şehrin Kalbi
1991 Suç Görsel Efekt 6.9 13,088

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.0 18,313

Manyak Polis 2
1990 Suç Editorial Department 5.8 4,249
1989 Suç Editorial Department 5.9 1,001
1988 Aksiyon Editorial Department
Sesler
5.5 3,300
1987 Korku Sesler 4.3 2,453
1987 Komedi Sesler
Editorial Department
5.0 316
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017