Giriş Kayıt
Arthur J. Codron

Arthur J. Codron


Görsel Efekt, Editör, Sesler

Arthur J. Codron, görsel efekt, editör, sesler. Annabelle (2014), Star Trek: Voyager (1995), Ghost Whisperer 3 (2005), Ozark (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Codron | Art Codron
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt 8.6 23,867
2017 Fantastik Görsel Efekt 4.7 2,319
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 31,227
2016 Korku Görsel Efekt 4.7 835
2016 Korku Görsel Efekt 5.3 1,794
2016 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,221
2015 Suç Görsel Efekt 6.5 5,436
2014 Korku Görsel Efekt 5.4 95,130
2014 Suç Görsel Efekt 7.3 5,808
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 52,475
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 24,374
2012 Aksiyon Görsel Efekt 3.4 287
2012 Komedi Görsel Efekt 7.6 18,471
2012 Suç Görsel Efekt 7.5 16,516
2011 Suç Görsel Efekt 6.7 13,643
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 92,705
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,879
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 641
2010 Komedi Görsel Efekt 7.5 10,760
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 157,188
2008 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 7.9 120,626

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
6.4 38,159

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 33,278
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 43,049

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 37,473

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Editorial Department 5.6 3,733
1992 Animasyon Sesler 8.5 28,173

Şehrin Kalbi
1991 Suç Görsel Efekt 6.9 13,088

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.0 17,980

Manyak Polis 2
1990 Suç Editorial Department 5.8 4,249
1989 Suç Editorial Department 5.9 1,001
1988 Aksiyon Editorial Department
Sesler
5.5 3,300
1987 Korku Sesler 4.3 2,453
1987 Komedi Sesler
Editorial Department
5.0 316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017