Giriş Kayıt
Arthur J. Codron

Arthur J. Codron


Görsel Efekt, Editör, Sesler

Arthur J. Codron, görsel efekt, editör, sesler. Annabelle (2014), Star Trek: Voyager (1995), Ghost Whisperer 3 (2005), The Mindy Project (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Codron | Art Codron
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 Korku Görsel Efekt 8.8 6
2016 Komedi Görsel Efekt 6.1 1,132
2015 Suç Görsel Efekt 6.4 4,600
2014 Korku Görsel Efekt 5.4 88,474
2014 Suç Görsel Efekt 7.3 5,589
2013 Macera Görsel Efekt 7.5 51,114
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 23,584
2012 Aksiyon Görsel Efekt 3.4 287
2012 Komedi Görsel Efekt 7.6 18,471
2012 Suç Görsel Efekt 7.5 16,088
2011 Suç Görsel Efekt 6.7 13,274
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 87,656
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,879
2010 Dram Görsel Efekt 6.3 641
2010 Komedi Görsel Efekt 7.5 10,679
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 151,933
2008 Dram Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 7.9 116,537

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
6.4 37,414

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 31,945
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 41,290

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 35,811

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Editorial Department 5.6 3,733
1992 Animasyon Sesler 8.5 26,228

Şehrin Kalbi
1991 Suç Görsel Efekt 6.9 12,821

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.0 17,526

Manyak Polis 2
1990 Suç Editorial Department 5.8 4,249
1989 Suç Editorial Department 5.9 1,001
1988 Aksiyon Editorial Department
Sesler
5.5 3,300
1987 Korku Sesler 4.3 2,453
1987 Komedi Sesler
Editorial Department
5.0 316
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017