Giriş Kayıt
Salvatore Coco

Salvatore Coco (42)


Oyuncu

Salvatore Coco, 22 Nisan 1975 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu. "Heartbreak High" (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1975
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Takma İsmi: Coco
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.4 167
2015 Dram Oyuncu 7.7 705
2015 Suç Oyuncu 7.7 121
2012 37 Aksiyon Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,680
2004 Dram Oyuncu 8.5 667
2004 29 Suç Oyuncu    
2000 25 Komedi Oyuncu 7.2 2,479
1999 24 Komedi Oyuncu 7.2 8,477

Cennet Yanıyor
1997 22 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,608
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 496

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017