Giriş Kayıt
Salvatore Coco

Salvatore Coco (43)


Oyuncu

Salvatore Coco, 22 Nisan 1975 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu. "Heartbreak High" (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1975
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Takma İsmi: Coco
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Fantastik Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.4 174
2015 Dram Oyuncu 7.7 705
2015 Suç Oyuncu 7.7 121
2012 37 Aksiyon Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,793
2004 Dram Oyuncu 8.5 667
2004 29 Suç Oyuncu    
2000 25 Komedi Oyuncu 7.2 2,479
1999 24 Komedi Oyuncu 7.2 8,828
1997 Macera Oyuncu 7.9 836

Cennet Yanıyor
1997 22 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,608
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 496
1989 Dram Oyuncu 7.1 93

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,874
1981 Dram Oyuncu 6.7 332
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018