Giriş Kayıt
Peter Cockett

Peter Cockett


Oyuncu

Peter Cockett, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 7,657

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 Komedi Oyuncu 6.6 621
2005 Dram Oyuncu 6.8 951

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Oyuncu 6.6 13,447

Geçit
2000 Biyografi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018