Giriş Kayıt
Peter Cockett

Peter Cockett


Oyuncu

Peter Cockett, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,329

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 Komedi Oyuncu 6.6 621
2005 Dram Oyuncu    

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Oyuncu 6.6 12,665

Geçit
2000 Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
Allied (9,322) Doctor Strange (9,309) Moana (7,839) Assassin's Creed (5,288) Lion (4,708) Arrival (3,638) Hacksaw Ridge (2,811) Nocturnal Animals (2,513) Fences (2,412) Forushande (1,791)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,726) Supernatural (7,490) The Expanse (4,626) Vikings (4,121) The Big Bang Theory (3,719) Suits (3,311) Legion (3,303) The Blacklist (3,202) Arrow (3,034) Sherlock (2,693)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017