Giriş Kayıt
Peter Cockett

Peter Cockett


Oyuncu

Peter Cockett, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,615

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 Komedi Oyuncu 6.6 621
2005 Dram Oyuncu    

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Oyuncu 6.6 12,886

Geçit
2000 Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017