Giriş Kayıt
Peter Cockett

Peter Cockett


Oyuncu

Peter Cockett, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 6,434

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 Komedi Oyuncu 6.6 621
2005 Dram Oyuncu    

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Oyuncu 6.6 12,871

Geçit
2000 Biyografi Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017