Giriş Kayıt
Ron Cobb

Ron Cobb


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Görsel Efekt

Ron Cobb, Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, görsel efekt. Yaratık (1979), Yaratığın Dönüşü (1986), Işığın Bittiği Yer (1989), Altıncı Gün (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 33,934
2002 Macera Sanat Bölümü 9.1 209,555

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 105,884

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 54,310
1999 Belgesel Çeşitli
Oyuncu
   

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 205,944

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 261,347

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 142,702
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.3 4,404

Vurgun
1989 Macera Yapım Tasarımcısı 5.8 14,636

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 551,230

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Çeşitli 8.5 836,928
1985 Macera Çeşitli 7.5 3,989

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 25,774
1984 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 32,037

Barbar Conan
1982 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.9 121,411

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 738,476

Yaratık
1979 Korku Sanat Bölümü 8.5 648,240

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 1,028,956
1974 Komedi Özel Efekt 6.5 18,548
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018