Giriş Kayıt
Ron Cobb

Ron Cobb


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Görsel Efekt

Ron Cobb, Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, görsel efekt. Yaratık (1979), Yaratığın Dönüşü (1986), Işığın Bittiği Yer (1989), Altıncı Gün (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 33,763
2002 Macera Sanat Bölümü 9.1 207,360

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 105,233

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 54,268
1999 Belgesel Çeşitli
Oyuncu
   

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 204,079

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 258,929

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 141,420
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.3 4,404

Vurgun
1989 Macera Yapım Tasarımcısı 5.8 14,454

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 544,628

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Çeşitli 8.5 824,150
1985 Macera Çeşitli 7.5 3,989

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 25,549
1984 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 31,659

Barbar Conan
1982 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.9 120,464

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 729,075

Yaratık
1979 Korku Sanat Bölümü 8.5 639,371

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 1,009,054
1974 Komedi Özel Efekt 6.5 18,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017