Giriş Kayıt
Ron Cobb

Ron Cobb


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

Ron Cobb, Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, oyuncu. Yaratık (1979), Yaratığın Dönüşü (1986), Işığın Bittiği Yer (1989), Altıncı Gün (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 33,516
2002 Macera Sanat Bölümü 9.1 202,975

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 103,992

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 53,849
1999 Belgesel Çeşitli
Oyuncu
   

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 200,932

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 254,558

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 138,902
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.3 4,404

Vurgun
1989 Macera Yapım Tasarımcısı 5.8 14,034

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 532,216

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Çeşitli 8.5 803,558
1985 Macera Çeşitli 7.5 3,873

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 25,153
1984 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 30,975

Barbar Conan
1982 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.9 118,638

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 713,615

Yaratık
1979 Korku Sanat Bölümü 8.5 622,567

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 989,030
1974 Komedi Özel Efekt 6.5 18,015
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017