Giriş Kayıt
Ron Cobb

Ron Cobb


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Görsel Efekt

Ron Cobb, Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı, görsel efekt. Yaratık (1979), Yaratığın Dönüşü (1986), Işığın Bittiği Yer (1989), Altıncı Gün (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 34,151
2002 Macera Sanat Bölümü 9.0 212,434

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 106,694

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 54,854
1999 Belgesel Çeşitli
Oyuncu
   

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Çeşitli 7.2 208,676

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 264,527

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sanat Bölümü 7.6 144,371
1989 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü
Görsel Efekt
5.3 4,404

Vurgun
1989 Macera Yapım Tasarımcısı 5.8 14,935

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 563,523

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Çeşitli 8.5 857,097
1985 Macera Çeşitli 7.5 4,089

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 26,063
1984 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.7 32,677

Barbar Conan
1982 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.9 122,696

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 754,452

Yaratık
1979 Korku Sanat Bölümü 8.5 663,856

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 1,049,085
1974 Komedi Özel Efekt 6.5 18,548
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018