Giriş Kayıt
Craig Cobb

Craig Cobb


Editör, Editör, Yapımcı, Oyuncu

Craig Cobb, editör, editör, yapımcı, oyuncu. Sex and the City (1998), Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013), Karanlıktan Önce (2000), Strangeland (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editör 6.7 1,998
2015 Komedi Editör 6.9 1,044
2015 Komedi Editör 7.8 41,144
2015 Dram Editorial Department 8.1 5,720
2014 Dram Editorial Department 7.4 4,249
2014 Komedi Editör 7.0 4,942

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Editorial Department 6.2 31,874
2010 Komedi Editör
Oyuncu
6.3 483
2009 Komedi Editorial Department 7.9 28,636
2007 Komedi Editorial Department 5.5 752

30 Rock 1
2006 Komedi Editör
Editorial Department
8.2 96,204
2004 Komedi Yapımcı 5.2 764
2002 Suç Editorial Department 9.3 208,693
2002 Suç Editorial Department    

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Editorial Department 7.3 21,515

Çin Kahvesi
2000 Dram Editorial Department 7.3 2,921
2000 Dram Editorial Department 6.3 44
1998 Komedi Editorial Department 7.0 85,046
1998 Korku Editorial Department 5.0 5,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017