Giriş Kayıt
Craig Cobb

Craig Cobb


Editör, Editör, Yapımcı, Oyuncu

Craig Cobb, editör, editör, yapımcı, oyuncu. Sex and the City (1998), Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013), Karanlıktan Önce (2000), Strangeland (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editör 6.8 2,344
2015 Komedi Editör 6.9 1,202
2015 Komedi Editör 7.8 43,494
2015 Dram Editorial Department 8.1 5,720
2014 Kısa Metraj Editör 7.9 15
2014 Dram Editorial Department 7.4 4,364
2014 Komedi Editör 7.0 4,942

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Editorial Department 6.2 32,681
2010 Komedi Editör
Oyuncu
6.3 483
2009 Komedi Editorial Department 7.9 28,964
2007 Komedi Editorial Department 5.5 752

30 Rock 1
2006 Komedi Editör
Editorial Department
8.2 97,549
2004 Komedi Yapımcı 5.2 764
2002 Suç Editorial Department 9.3 214,863
2002 Suç Editorial Department    

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Editorial Department 7.3 21,709

Çin Kahvesi
2000 Dram Editorial Department 7.3 2,921
2000 Dram Editorial Department 6.3 44
1998 Komedi Editorial Department 7.0 86,900
1998 Korku Editorial Department 5.0 5,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017