Giriş Kayıt
Ross Clyde

Ross Clyde


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Ross Clyde, yönetmen asistanı, yönetmen. Suits (2011), Earth: Final Conflict (1997), To Catch a Killer (1992), Breakaway (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.6 62,217
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 9,560
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,898
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 263
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 1,063
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 297,566
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 2,369
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 24,284
2009 Aile Yönetmen Asistanı 3.4 533
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 15,171
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 112
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 1,166
2007 Korku Yönetmen Asistanı    
2002 Korku Yönetmen Asistanı    
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.3 3,356
1996 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 327

Kafalar
1994 Komedi Yönetmen Asistanı    
1992 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 1,818
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018