Giriş Kayıt
Ross Clyde

Ross Clyde


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Ross Clyde, yönetmen asistanı, yönetmen. Suits (2011), Earth: Final Conflict (1997), Breakaway (2011), The Good Witch's Family (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.9 1,093
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 9,434
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,898
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 263
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 736
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 8.7 268,450
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 2,016
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 23,507
2009 Aile Yönetmen Asistanı 3.4 533
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 14,704
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 112
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 1,166
2007 Korku Yönetmen Asistanı    
2002 Korku Yönetmen Asistanı    
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.3 3,146

Kafalar
1994 Komedi Yönetmen Asistanı    
1992 Biyografi Yönetmen Asistanı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017