Giriş Kayıt
Ross Clyde

Ross Clyde


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Ross Clyde, yönetmen asistanı, yönetmen. Suits (2011), Earth: Final Conflict (1997), To Catch a Killer (1992), Breakaway (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.6 55,348
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 9,560
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 1,898
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 263
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 1,063
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 293,251
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 2,280
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 24,159
2009 Aile Yönetmen Asistanı 3.4 533
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 15,108
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 112
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 1,166
2007 Korku Yönetmen Asistanı    
2002 Korku Yönetmen Asistanı    
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.3 3,310
1996 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 327

Kafalar
1994 Komedi Yönetmen Asistanı    
1992 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 1,818
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,588) Vikings (3,529) Stargate Origins (2,903) Black Mirror (2,732) Star Trek: Discovery (2,008) Supernatural (1,553) McMafia (1,384) The X Files (1,289) Altered Carbon (1,287) American Crime Story (1,234)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018