Giriş Kayıt
Sidney Clute

Sidney Clute (69)


Oyuncu

Sidney Clute, 21 Nisan 1916 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1968) I Love You, Alice B. Toklas! (1968), (1975) Firar (1975), (1973) Executive Action (1973), (1971) Cannon (1971) gibi yapımlarla biliniyor.02 Ekim 1985 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1916
Ölüm Tarihi: 02 Ekim 1985
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Sid Clute
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumarbazlar
1983 67 Komedi Oyuncu 5.1 1,571
1981 65 Aksiyon Oyuncu    

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 63 Suç Oyuncu 7.4 23,969

Yumruk
1978 62 Dram Oyuncu 6.4 5,622
1977 Macera Oyuncu 6.4 1,079

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,028
1976 60 Suç Oyuncu    

Firar
1975 59 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,358

Tek Başına
1973 57 Suç Oyuncu 6.9 3,638
1973 57 Suç Oyuncu 6.7 1,774
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,392
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1969 53 Komedi Oyuncu 5.9 835
1968 52 Komedi Oyuncu 6.3 2,352
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,727

Ruslar Geliyor
1966 50 Komedi Oyuncu 7.1 6,410
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,218
1965 Western Oyuncu 7.8 1,761

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 12,159

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Macera Oyuncu    
1959 Dram Oyuncu    
1959 43 Dram Oyuncu 5.8 122
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,393
1957 Western Oyuncu 7.5 1,741
1957 41 Suç Oyuncu 6.2 419
1956 40 Romantik Oyuncu 5.3 343
1954 38 Suç Oyuncu 6.8 481
1953 37 Dram Oyuncu 6.9 200

Büyük Öfke
1953 37 Suç Oyuncu 8.0 16,981
1952 36 Dram Oyuncu 6.4 375

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 30 Dram Oyuncu 8.1 42,597
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017