Giriş Kayıt
Sidney Clute

Sidney Clute (69)


Oyuncu

Sidney Clute, 21 Nisan 1916 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1981) Cagney & Lacey (1981), (1968) I Love You, Alice B. Toklas! (1968), (1975) Firar (1975), (1971) Cannon (1971) gibi yapımlarla biliniyor.02 Ekim 1985 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1916
Ölüm Tarihi: 02 Ekim 1985
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Sid Clute
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumarbazlar
1983 67 Komedi Oyuncu 5.1 1,571
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,490
1981 65 Aksiyon Oyuncu    

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 63 Suç Oyuncu 7.4 26,079

Yumruk
1978 62 Dram Oyuncu 6.4 5,885
1978 Aksiyon Oyuncu 5.5 632
1977 Macera Oyuncu 6.4 1,524
1977 Dram Oyuncu 7.3 1,214

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,959
1976 60 Suç Oyuncu 7.4 2,775

Firar
1975 59 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,358

Tek Başına
1973 57 Suç Oyuncu 7.0 4,038
1973 57 Suç Oyuncu 6.7 1,774
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,122
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,042
1969 53 Komedi Oyuncu 5.9 835
1968 52 Komedi Oyuncu 6.3 2,459
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,985

Ruslar Geliyor
1966 50 Komedi Oyuncu 7.1 6,717
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,889
1965 Western Oyuncu 7.7 1,994

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 13,358

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,640
1960 Macera Oyuncu    
1959 Dram Oyuncu    
1959 43 Dram Oyuncu 5.8 122
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,766
1957 Western Oyuncu 7.5 1,929
1957 41 Suç Oyuncu 6.2 419
1956 Komedi Oyuncu 8.5 201
1956 40 Romantik Oyuncu 5.3 343
1954 38 Suç Oyuncu 6.8 481
1953 37 Dram Oyuncu 6.9 200

Büyük Öfke
1953 37 Suç Oyuncu 8.0 19,080
1952 36 Dram Oyuncu 6.4 375

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 30 Dram Oyuncu 8.1 50,187
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018