Giriş Kayıt
Sidney Clute

Sidney Clute (69)


Oyuncu

Sidney Clute, 21 Nisan 1916 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1968) I Love You, Alice B. Toklas! (1968), (1975) Firar (1975), (1973) Executive Action (1973), (1971) Cannon (1971) gibi yapımlarla biliniyor.02 Ekim 1985 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1916
Ölüm Tarihi: 02 Ekim 1985
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Sid Clute
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumarbazlar
1983 67 Komedi Oyuncu 5.1 1,571
1981 65 Aksiyon Oyuncu    

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 63 Suç Oyuncu 7.4 23,969

Yumruk
1978 62 Dram Oyuncu 6.4 5,622
1977 Macera Oyuncu 6.4 1,079

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,966
1976 60 Suç Oyuncu    

Firar
1975 59 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,358

Tek Başına
1973 57 Suç Oyuncu 6.9 3,626
1973 57 Suç Oyuncu 6.7 1,774
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,392
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1969 53 Komedi Oyuncu 5.9 835
1968 52 Komedi Oyuncu 6.3 2,352
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,709

Ruslar Geliyor
1966 50 Komedi Oyuncu 7.1 6,410
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,157
1965 Western Oyuncu 7.8 1,743

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 12,067

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Macera Oyuncu    
1959 Dram Oyuncu    
1959 43 Dram Oyuncu 5.8 122
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,364
1957 Western Oyuncu 7.5 1,729
1957 41 Suç Oyuncu 6.2 419
1956 40 Romantik Oyuncu 5.3 343
1954 38 Suç Oyuncu 6.8 481
1953 37 Dram Oyuncu 6.9 200

Büyük Öfke
1953 37 Suç Oyuncu 8.0 16,981
1952 36 Dram Oyuncu 6.4 375

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 30 Dram Oyuncu 8.1 42,280
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017