Giriş Kayıt
Charlie Clouser

Charlie Clouser (54)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Charlie Clouser, 28 Haziran 1963 Hanover, New Hampshire, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Testere (2004), Testere 2 (2005), Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007), Testere 3 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1963
Doğum Yeri: Hanover, New Hampshire, ABD
Takma İsmi: Slugworth
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 54 Suç Müzik 5.9 27,648
2016 53 Suç Müzik 5.7 5,434
2015 Dram Müzik 7.5 45,564
2015 Dram Müzik 7.0 7,166

Koleksiyoncu 2
2012 49 Korku Müzik
Müzik
6.1 39,267

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Müzik 8.1 224,917

Testere 3D: Final
2010 47 Korku Müzik
Müzik
5.6 77,026

Koleksiyoncu
2009 46 Korku 6.4 48,295

Testere 6
2009 46 Korku Müzik
Müzik
6.0 86,247

Üvey Baba
2009 46 Gizem Müzik 5.6 25,730
2009 46 Belgesel Oyuncu 6.4 117

Testere 5
2008 45 Korku Müzik
Müzik
5.8 98,961

Ölüm Emri
2007 44 Aksiyon Müzik 6.8 63,765

Testere 4
2007 44 Korku Müzik
Müzik
5.9 122,763

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 44 Aksiyon Müzik 6.3 164,807

Ölüm Sessizliği
2007 44 Korku Müzik
Müzik
6.2 74,355

Testere 3
2006 43 Korku Müzik
Müzik
6.2 156,392
2006 43 Kısa Metraj Müzik 6.1 19

Testere 2
2005 42 Korku Müzik
Müzik
6.6 205,757

Gölün Sırrı
2005 42 Gizem Müzik 5.3 1,761
2005 Suç Müzik 6.9 35,422

Testere
2004 41 Korku Müzik
Müzik
7.7 330,592

Las Vegas 1
2003 Suç Müzik
Müzik
7.5 23,956
2003 Aksiyon Müzik
Müzik
   
1997 34 Belgesel Oyuncu 8.4 775
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018