Giriş Kayıt
Charlie Clouser

Charlie Clouser (54)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Charlie Clouser, 28 Haziran 1963 Hanover, New Hampshire, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Testere (2004), Testere 2 (2005), Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007), Testere 3 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1963
Doğum Yeri: Hanover, New Hampshire, ABD
Takma İsmi: Slugworth
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 54 Suç Müzik 6.1 13,380
2016 53 Suç Müzik 5.7 5,434
2015 Dram Müzik 7.5 45,086
2015 Dram Müzik 7.0 7,166

Koleksiyoncu 2
2012 49 Korku Müzik
Müzik
6.1 38,952

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Müzik 8.2 222,025

Testere 3D: Final
2010 47 Korku Müzik
Müzik
5.6 75,729

Koleksiyoncu
2009 46 Korku 6.4 47,728

Testere 6
2009 46 Korku Müzik
Müzik
6.0 84,915

Üvey Baba
2009 46 Gizem Müzik 5.6 25,424
2009 46 Belgesel Oyuncu 6.4 117

Testere 5
2008 45 Korku Müzik
Müzik
5.8 97,576

Ölüm Emri
2007 44 Aksiyon Müzik 6.8 63,301

Testere 4
2007 44 Korku Müzik
Müzik
5.9 121,271

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 44 Aksiyon Müzik 6.3 163,588

Ölüm Sessizliği
2007 44 Korku Müzik
Müzik
6.2 73,731

Testere 3
2006 43 Korku Müzik
Müzik
6.2 154,642
2006 43 Kısa Metraj Müzik 6.1 19

Testere 2
2005 42 Korku Müzik
Müzik
6.6 203,690

Gölün Sırrı
2005 42 Gizem Müzik 5.3 1,761
2005 Suç Müzik 6.9 35,224

Testere
2004 41 Korku Müzik
Müzik
7.7 327,485

Las Vegas 1
2003 Suç Müzik
Müzik
7.5 23,857
2003 Aksiyon Müzik
Müzik
   
1997 34 Belgesel Oyuncu 8.4 775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017