Giriş Kayıt
John Scott Clough

John Scott Clough (56)


Oyuncu

John Scott Clough, 04 Temmuz 1960 Nederlander, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Gross Anatomy (1989), (1992) Kaptan Ron (1992), (1998) Hayaletler (1998), (1988) Bad Dreams (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1960
Doğum Yeri: Nederlander, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: John Clough
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayaletler
1998 38 Korku Oyuncu 5.4 16,481
1993 33 Dram Oyuncu    

Kaptan Ron
1992 32 Macera Oyuncu 5.7 17,380
1991 31 Dram Oyuncu    
1989 29 Dram Oyuncu 6.1 3,106
1988 28 Korku Oyuncu 5.5 2,486
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,406
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,586
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017