Giriş Kayıt
Tom Clegg

Tom Clegg (81)


Yönetmen, Senarist, Kameraman

Tom Clegg, 16 Ekim 1934 Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, kameraman. "Uzay 1999" (1975), Sharpe's Eagle (1993), McVicar (1980), Zorlu Yolculuk (2008) gibi yapımlarla biliniyor.25 Temmuz 2016 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ekim 1934
Ölüm Tarihi: 25 Temmuz 2016
Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zorlu Yolculuk
2008 74 Aksiyon Yönetmen 7.3 1,043
2006 72 Aksiyon Yönetmen    
2006 Aksiyon Yönetmen    
1999 65 Aksiyon Kameraman
Yönetmen
   
1997 63 Aksiyon Yönetmen    
1997 63 Macera Yönetmen    
1997 63 Aksiyon Yönetmen    
1996 62 Aksiyon Yönetmen    
1996 62 Aksiyon Yönetmen    
1996 62 Aksiyon Yönetmen    
1995 61 Aksiyon Yönetmen    
1995 61 Aksiyon Yönetmen    
1995 61 Aksiyon Yönetmen    
1994 60 Aksiyon Yönetmen    
1994 60 Aksiyon Yönetmen    
1994 60 Aksiyon Yönetmen    
1993 59 Aksiyon Yönetmen 8.0 2,293
1993 59 Aksiyon Yönetmen    
1992 Aksiyon Yönetmen    
1990 56 Komedi Yönetmen    
1980 Dram Yönetmen 7.9 830
1980 46 Suç Yönetmen
Senarist
6.8 1,396
1979 Macera Yönetmen 7.9 1,294

"Uzay 1999"
1975 Macera Yönetmen 7.3 5,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017